Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Life Fitness

Track Connect 2.0 Console

De nieuwe generatie van de Track Connect Console blijft zich ontwikkelen. Verbeterde Bluetooth® maakt koppelen met een Apple Watch® of Samsung Galaxy Watch® en Apple®- of Android™-smartphones mogelijk en geeft sporters de mogelijkheid om zeer nauwkeurige work-outgegevens te delen.

Track Connect 2.0 Console Apple Watch

KOPPELEN MET APPS DIE JE GEBRUIKT

Activeer Bluetooth® op je mobiele apparaat en smartwatch voor het verwerken van gegevens via een groeiende lijst van apps door gebruik van Bluetooth FTMS. Synchroniseer je Life Fitness Console met de Life Fitness-app (LFconnect) en talloze andere apps van derden, zoals Kinomap™, Rouvy™, Wahoo™ en Zwift™ - en geniet van een veelomvattende virtuele trainingservaring.

Track Connect 2.0 Console with iPad

OVERAL EN ALTIJD VERBINDING

Breng alle work-outgegevens samen op één plek via naadloze integratie met je favoriete apparaten. Sporters kunnen hun apparatuur, smartwatch en favoriete work-outs probleemloos koppelen.

Track Connect 2.0 Console with iPad 2

DUAL ZONE-ONTWERP

De compressiehouder houdt tablets en telefoons veilig op hun plek zonder belangrijke gegevens van de work-out af te schermen. De hogere entertainmentzone bevindt zich op oogniveau voor goed zicht, terwijl de lagere work-outzone zorgt voor een eenvoudige set-up en in-workoutbeheer.

Technical Specifications

LF Connect Consumer HP Callout

Digitale oplossingen voor thuisfitness

Meer informatie
find-a-store-h1
Fitnesstoestellen uitproberen

Vind een winkel

Zoek uw plaatselijke winkel met toestellen van Life Fitness om de toestellen uit te proberen voordat u ze koopt.