Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Tracking. Gepersonaliseerde trainingen. On-demand content.

Verbeter jouw trainingservaring

Vul je trainingservaring aan met naadloze tracking tijdens het gebruik van Life Fitness-toestellen of er na met de Life Fitness Connect app. Met een groeiend aanbod van adaptieve audiocoaching* en on-demand content, blijven sporters gemotiveerd om steeds weer terug te komen. Maar geloof ons niet zomaar, probeer het zelf.
*Alleen leverbaar in het Engels.
LFConnect_Picture1

Meer technologie. Minder gedoe.

De Life Fitness Connect-app is gratis, gebruiksvriendelijk en vereist geen training of configuratie. Sporters hoeven alleen de app te downloaden om te kunnen beginnen met het tracken van hun voortgang.

Synchroniseer je draagbare items zoals hartslagmonitors en smartwatches snel en gemakkelijk, voor een meer stimulerende ervaring. Sporten is vermoeiend genoeg, en daarom hebben we een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd die ontworpen is om jouw leven gemakkelijker te maken, zodat jij je kan concentreren op je training.

FS-Console-LFconnect-ConnectToEquipment (1)

Verbind op jouw manier

Life Fitness Connect kan verbinding maken met alle Life Fitness-toestellen via NFC, Bluetooth of QR-codes.  Met de QR-codescanner in de app kunnen sporters de QR-codes van Life Fitness-toestellen scannen om rechtstreeks in te loggen, video's te bekijken over de juiste techniek, of alternatieve oefeningen en trainingsopties te vinden.

Ongeacht waar je traint, binnen, buiten of ergens anders, je kan jouw voortgang en statistieken op één plek vinden.

DOWNLOAD DE NIEUWE LIFE FITNESS CONNECT-APP NU

Profiteer optimaal van jouw training