Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
EBC_Life Fitness_LFOD_SE3HD_Integrity Tread (3)
De cardiobeleving verbeteren

Life Fitness on demand

Geef voor uw sporters een nieuwe betekenis aan cardio met spannende en motiverende trainingen die door instructeurs worden begeleid en nu beschikbaar zijn op hoogwaardige Discover SE3 HD- en Cybex 70T-consoles.

Digitaal programmeren in het hele cardioportfolio

Life Fitness is de eerste fabrikant van fitnesstoestellen die digitale programmering creëert voor een volledige lijn van commerciële cardiotoestellen. De digitale bibliotheek omvat lessen op aanvraag onder leiding van een instructeur die beschikbaar zijn op loopbanden, crosstrainers, klimmachines, cross-trainers en hometrainers.
Life Fitness on demand

Bekijk deze boeiende oplossing voor cardiotraining in actie

Hoogwaardige apparatuur combineren met deskundige instructie

Maak kennis met onze Life Fitness On Demand-trainers

Life Fitness™ On Demand-lessen worden geleid door een elitegroep van diverse instructeurs. De lessen zijn zorgvuldig ontworpen om sporters van alle fitnessniveaus te bereiken, variëren tussen 10 tot 40 minuten en bieden een breed scala aan moeilijkheidsgraden, coachingstijlen en muziekgenres. Work-outs bevatten samengestelde afspeellijsten met topnummers, speciaal ontworpen om de fitnessprestaties te verbeteren.
Lauren-v2

Boeiend en meeslepend

De cardiobeleving verbeteren

Laat sporters helemaal opgaan in digitale trainingsomgevingen, wanneer en hoe ze dat maar willen. Life Fitness™ On Demand-groepstrainingen voegen een boeiende functie toe aan uw verbonden Discover SE3 HD-consoles, die toch al boordevol entertainment zitten. 

We filmen onze trainingen met toonaangevende technologie in hartje New York bij de NEOU-studio's.

Meer informatie
Simon-v2

Grote verscheidenheid

Uw training staat voor u klaar

Onze bibliotheek met trainingen bevat programma's die voor alle sporters aantrekkelijk zijn gemaakt, van wandelingen voor beginners tot beklimmingen die het uithoudingsvermogen op de proef stellen. De Life Fitness On Demand-ervaring is beschikbaar op alle Life Fitness-cardiotoestellen met Discover SE3HD (inclusief loopbanden, crosstrainers, rechtopstaande en ligfietsen, PowerMills en Arc Trainers), evenals op alle Cybex cardiotoestellen met Cybex 70T (inclusief loopbanden, Arc Trainers , rechtopstaande en ligfietsen).

Betrek uw sporters

Life Fitness on demand

Spannende lessen onder leiding van een instructeur zijn alleen beschikbaar op premium consoles ontworpen voor het creëren van boeiende sportervaringen.
EBC_Life Fitness_SE3HD_Integrity_ Tread (2)
Betrek uw sporters

Discover SE3 HD

Het resultaat van inzichten uit uitvoerig onderzoek waarin werd gevraagd wat een voortdurend boeiende beleving vormt.
R-Series-loopband-70T-console-947_mr
Meeslepende sporter-entertainment

Cybex 70T

Sporters boeien met de nieuwste fitnesstechnologie via Bluetooth en NFC.
COD-BetaTestingBannerImage-vf

“HET IS EEN ECHTE DOORBRAAK, DIT IS EEN GROOT UNIEK VERKOOPPUNT VOOR ONS – IK HOUD ER ECHT VAN. HET WAS INNEMEND, UITDAGEND, PLEZIERIG EN MAAKTE DE WORKOUT ABSOLUUT GEWELDIG.”


Simon Parish, Regionaal Manager Anytime Fitness – Londen, Verenigd Koninkrijk
Installeer vandaag nog uw SE3 HD- en 70T-consoles

Aan de slag

Zie de onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw cardiotoestellen op het internet kunt aansluiten en de Life Fitness On Demand-bibliotheek kunt...