Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Content on-demand maakt het verschil

greysquare

73% GROEI

Groei in wekelijks gebruik van streamingdiensten van 2019 tot 2020. In april streamde 80% van de respondenten in 2020 iedere week fitnessvideo's, in vergelijking met slechts 7% in 2019. Tot 80% van de sporters maakte tijdens de pandemie gebruik van fitnessvideo's. De helft zegt dat ze on-demand content zullen blijven gebruiken.
greysquare

DOELGROEP

De leeftijdsgroep van 18 tot 40 jaar maakt het meeste gebruik van on-demand video's. 60% van deze gebruikers is bereid om meer te betalen voor sportfaciliteiten met een prettige omgeving.
greysquare (1)

3 SLEUTEL-FACTOREN

Voor tevredenheid met digitale trainingen: motivatie, plezier en een vertrouwd merk of platform.

CARDIO LESSEN ON-DEMAND

LFOD-Screen-23423423421341234js2342

GIGANTISCHE VRAAG

Sporters verwachten trainingen op eigen niveau, ze willen vooruitgang boeken op weg naar hun sportieve doelen, en ze willen blijven genieten van hun trainingsproces. Uit regelmatige enquêtes en feedback in de praktijk blijkt dat sportscholen en fitnessstudio's niet meer zonder content on-demand kunnen.

LFOD-PowerMill-2342F8A8111342

WORKOUTS DIE MET JE MEEGROEIEN

Je kunt ervoor zorgen dat de ervaringen van leden tijdens het sporten aansluiten op hun verwachtingen. Life Fitness On Demand heeft een continu groeiende bibliotheek met workouts die trainingen steeds weer nieuw en uitdagend houden. Sporters blijven terugkomen als ze steeds weer nieuwe lessen kunnen volgen van hun favoriete trainers.

SE3HD-LFOD-Custom-Example-web

BINNENKORT: CONTENT OP MAAT

Bij toekomstige updates kunnen sportscholen en studio's met een premium lidmaatschap van Life Fitness On Demand gepersonaliseerde videolessen uploaden, met eigen huisstijl op de consoles en in de content zelf, en met hun eigen instructeurs. Zo kunnen ze lessen op maat leveren en hun community opbouwen en versterken.

Life Fitness on demand

GA VOLLEDIG OP IN JE TRAINING WANNEER JE MAAR WIL

DE INSTRUCTEURS VAN LIFE FITNESS ON DEMAND

Jen-Tallman-FP9A0326

Jen Tallman

Jen is als fitnessinstructeur gevestigd in New York en geeft groepslessen, cycling, personal training en hardloopcoaching. Ze werkt al 9 jaar als trainer en heeft een indrukwekkende lijst kwalificaties: TRX Level 1 & 2, StrongFirst Kettlebell Level 1, RRCA Run Coach Level 1, Schwinn & Mad Dogg Spinning certificaten, en accreditaties voor groepslessen en personal training van SCW Fitness Education.

Haar benadering van sport en fitness is open voor iedereen, omdat ze vanuit haar eigen achtergrond weet hoe belangrijk dat is. Tot haar 21e bewoog Jen vrijwel niet, omdat ze dacht dat haar lichaam er op een bepaalde manier uit moest zien om actief te zijn. Met Jen is iedere training een uitdaging, of je nu een beginner bent of een complete expert.

“Iedere workout daagt ons uit om samen sterker te worden!”

Wie je ook bent, Jen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je zin krijgt om vooruitgang te boeken met je trainingen en om je doelen te behalen.

Meer Over Jen
Mary Onyango

Mary Onyango

Mary Onyango turnde en speelde volleybal als kind. Als student bleef ze volleyballen, en verdiende ze als personal trainer wat geld naast haar studie. Hierbij werd ze verliefd op het werk: mensen helpen en trainen. Inmiddels doet ze dit full-time.
Haar motto: “Train je lichaam. Train je geest. Kracht begint in je hoofd. Eerst moet je geloven dat je sterk bent, en dan volgt je lichaam.”
Met fitness heeft Mary doorzettingsvermogen opgebouwd, maar ook een gemeenschap en een sterk netwerk om zich heen van mensen die bij haar passen. Door fitness zag ze in wat er mogelijk was en wist ze dat waar te maken. Ze besefte dat niets onmogelijk is. Dat is ook terug te zien in haar workouts. Mary's trainingen zijn zwaar, maar met de juiste mindset zijn ze wel degelijk te doen.
Ze leert mensen om geduld te hebben, naar hun lichaam te luisteren en dan op de korte en lange termijn manieren te vinden om obstakels te overwinnen en moeilijkheden te boven te komen. Op het gebied van sport, maar ook in de rest van het leven.
Ze staat met beide benen op de grond. Als je echt veranderingen wilt ervaren tijdens je workout, wil je Mary aan je zij – of op je display.

Meer Over Mary
Arturo-G-34534523452

Arturo Gutierrez

Arturo spreekt Engels en Spaans en inspireert mensen als trainer al 15 jaar om gezonder te leven. Op de tennisbaan was hij al op jonge leeftijd bezig met sport en hij leerde dat fitness een positief verschil maakt. Hierna studeerde Arturo en vond hij een kantoorbaan, waarna hij ook zijn MBA behaalde. De constante factor in zijn carrière? Fitness en welzijn. De volgende stap was om zelf als trainer te werken en zijn succes te delen.

Arturo is onder andere gecertificeerd als ACE Group Fitness Instructor voor groepslessen, ICG Cycling Instructor voor indoor fietslessen en USAW Olympic Weightlifting Coach voor gewichtheffen. Hij combineert zijn kennis en ervaring uit de zakenwereld met zijn passie voor fitness om anderen te helpen slagen op weg naar hun fitnessdoelen.

“Zien is geloven. Ik vind het geweldig om mijn klanten te motiveren, ik help mensen om zich een betere versie van zichzelf voor te kunnen stellen. Ik werk graag met visualisering om ervoor te zorgen dat ze gefocust blijven op hun doel.”

Omdat Arturo geen standaard achtergrond heeft voor een trainer, is hij een favoriete instructeur voor mensen die graag werken met een coach in wie ze zichzelf herkennen. Mensen voelen zich op hun gemak bij Arturo en houden hun motivatie goed vast.

Meer Over Arturo

CARDIO MET LIFE FITNESS ON DEMAND

ELEVATION AND INTEGRITY SERIES
Arctic Silver elevation loopbanden met Discover SE3 HD-console

Life Fitness On Demand

Elevation Series Treadmill

Discover-SE3-HD_Deluxe-Base_Black-Onyx

Life Fitness On Demand

Integrity Series Treadmill

Waar kan ik Life Fitness On Demand vinden?

Installeer vandaag nog je SE3 HD- en 70T-consoles

Aan de slag

Vind hieronder meer informatie over hoe je je cardiotoestellen met het internet kunt verbinden en de Life Fitness On Demand-bibliotheek kunt activeren.
ONTDEK MEER

Neem contact op