Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Gym-Insignia-Strength-Trainig-Hero
Krachttrainingstoestellen

Insignia-serie

Een elegante lijn met steekgewichten die sporters van alle fitnessniveaus aanspreekt en dient als de optimale interactie tussen sporter en toestel.
Grantley Hall_eymnc2eg.jpeg (1)

Aantrekkelijk en uitnodigend

Een fraai ontwerp en lage torens zorgen ervoor dat de toestellen er aantrekkelijk uitzien voor alle sporters en maken de trainingsomgeving bijzonder uitnodigend.

insignia

Soepele beweging

Het deskundige ontwerp zorgt voor gecontroleerde, natuurlijke bewegingen en een plezierige beleving voor sporters van alle niveaus.

RollingGreenInsignia-950x650

Breed scala aan trainingsbenaderingen

Voor alle gebruikers van de faciliteit

Acht toestellen voor het bovenlichaam met onafhankelijke bewegingen voor een gelijkmatige spierontwikkeling, geschikt voor sporters met een lichamelijke beperking.

insigniaseries-detail-articulatingseats-s24

Verhoogde toegankelijkheid

Draaiende zitjes

De zitting met tegengewicht draait mee bij het verstellen van de hoogte voor optimale positionering en effectiviteit voor sporters van alle lengtes.

insigniaseries-detail-grips-s24

Superieure techniek

Intelligent ontworpen handgrepen

Aangepaste, elliptische handgrepen voor elk soort toestel. "Trek"-oefeningen hebben een klein grijpgebied waar de vingers stevig omheen worden gezet. Bij “duw”-oefeningen wordt een groot oppervlak gebruikt om de druk gelijkmatig te verdelen.

insigniaseries-detail-weightstack-s24

Intuïtief ontwerp

Gemakkelijk te verstellen

De verstelschijven en -knoppen hebben een grote diameter en rubberen handgrepen voor meer gebruiksgemak. Elk verstelpunt is gemakkelijk te herkennen door de felgele kleur.

InsigniaSeries-ShoulderPress5-Placard-320x260

Eenvoudige instructies

Op instructiebordjes is duidelijk te zien welke spieren worden getraind, welke aanpassingen kunnen worden gemaakt en hoe de beweging moet worden uitgevoerd. Met behulp van de herhalingenteller en timer kunnen sporters gemakkelijk hun trainingen bijhouden.

Premium krachttrainingstoestellen

zie Insignia in actie

crocus_fitness5
Gebouwd volgens een hogere norm

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan krachttrainingstoestellen geeft fitnessfaciliteiten de mogelijkheid om fitnesstoestellen te kiezen die aan hun behoeften voldoen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...