Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Life-Fitness-Console-0902934802362
Consequent boeiende ervaringen

Life Fitness Consoles

De cardio-trainingervaringen van je sporters worden bepaald door de consoles die ze gebruiken. Premium Discover-consoles bieden meeslepende ervaringen, tal van entertainmentopties en de verbinding met fitness-apps en draagbare apparatuur die sporters verwachten. Intuïtieve Integrity SL-consoles zijn bedoeld voor degenen die direct aan de slag willen, maar toch toegang willen hebben tot dezelfde connectiviteit als op premium consoles. Creëer de ideale ervaring voor je faciliteit en je sporters.
Exerciser-touching-SE4-top-down-view-9118
DE TOP VAN DE CARDIO-CONSOLES

Discover SE4 Console

De Discover SE4 Console is cardio-consoletechnologie van het allerhoogste niveau. Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen van de gebruiker en levert alles wat je nodig hebt om jouw cardio-apparatuur te onderscheiden van de rest.
De console heeft een ongelooflijk levendig scherm, verbeterde snelheid en prestaties, volledige connectiviteit met wearables, biedt draadloos opladen voor mobiele apparaten en een scala aan streaming entertainmentopties. De SE4 Console is het ultieme resultaat van onderzoek en cardio-innovatie.
Exerciser-putting-phone-on-SE4-4619

STRAK, GEAVANCEERD

ONTWERP EN TECHNOLOGIE

Met de Life Fitness Discover SE4 Console investeer je niet alleen in een apparaat, maar betreed je het nieuwe tijdperk van fitnesstechnologie. De AIT-technologie en strategisch gepositioneerde touchscreen bieden een ongeëvenaarde responsiviteit. Laat je meeslepen door levendige beelden, ongeacht het omgevingslicht, en geniet van het gebruiksgemak dankzij de geïntegreerde LCD-touchscreensensor. Bovendien kun je met de SE4 draadloos je apparaten opladen zodat je ze kan gebruiken tijdens het sporten.

SE4LFODTerrain-DKFrame

500+ ON DEMAND FITNESS-EXPERIENCES

Life Fitness On Demand+

Life Fitness On Demand+ biedt intens levendige beelden via de Discover SE4 en geeft de gebruiker een immersieve cardio-ervaring. De boeiende cardio-content zorgt ervoor dat sporters blijven terugkomen. Met Life Fitness On Demand+ hebben sporters toegang tot meer dan 500 on demand fitness-experiences en hebben clubs de tools in handen om zelfgemaakte video's te maken.

MEER INFORMATIE OVER LFOD+
Exerciser-syncing-Apple-Watch-with-SE4-9537

MAKKELIJK IN GEBRUIK

De Life Fitness Discover SE4 Console is een gebruiksvriendelijk en tilt de sportbeleving naar een hoger niveau. De console biedt naadloze verbinding met Bluetooth®-koptelefoons, smartwatches van Apple® en Samsung® en ANT+ heart rate training. Nooit meer een leeg apparaat en altijd je muziek bij je. Volg probleemloos je voortgang en optimaliseer je training met precisie terwijl je aan het sporten bent.

Integrity+SE4 - Exerciser - Recumbent Bike

DUURZAAMHEID, ONDERHOUD, GARANTIE

Een robuuste en onderhoudsarme console met een nieuwe garantie van 3 jaar. De console kan wel tegen een stootje tijdens intensieve work-outs en bovendien hoef je je geen zorgen te maken dankzij onze uitzonderlijke klantenservice. Til nu de fitnesservaringen van je leden naar een hoger niveau met de Discover SE4 Console.

ExerciserOnTread withLFOD-SE3HD-Image
Digitaal meeslepende fitnesservaring

Discover SE3 HD-console

SE3 HD is het resultaat van uitvoerig onderzoek naar wat een ervaring boeiend kan houden.


Uitdagende indelingen, eenvoudige vindbaarheid en veel andere digitale verbeteringen inclusief geïntegreerde videostreamingservices: de Discover SE3 HD-console biedt je fitnessfaciliteit het nieuwste van de digitale fitnesswereld.
LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Life Fitness on demand+
LFOD+_LFOB_Powermill-234829374234

Adverteren voor je faciliteit

Aangepaste berichten

Startschermen en lopende tekst kunnen worden aangepast om fitnessprogramma's en -services te promoten, merkbinding te stimuleren en sporters op de hoogte te houden van nieuws en evenementen. Dankzij een verbinding met Halo Fitness Cloud kun je leden bereiken met e-mailsjablonen en een samenhangende berichtgeving creëren. Je kunt ook uitdagingen in de hele faciliteit aanbieden om je sporters te motiveren.

Integrity-Treadmill-SE3 HD-Console-Male-Running-Standard-View-087v2

Volop entertainment

High-definition

High-definition, 54,6 cm (de 1080p TV op de loopbanden brengt je sporters volop entertainment. Lever de prachtige trajecten van de Lifescape-cursussen en de favoriete shows van sporters in scherpe kwaliteit video's.

ExercisersOnIngegrityFamilyWithSL-2 (1)
Vernieuwde LED

Integrity SL-console

Gebouwd voor sporters die direct aan de slag willen, zonder dat dit ten koste gaat van de connectiviteit die draagbare apparatuur en fitness-apps bieden. Integrity-consoles hebben een eenvoudig ontwerp met intuïtieve navigatie.
WomanRunningOnIntegrityTreadmillWithSL (1)

Vernieuwde LED

Service en onderhoud zijn gemakkelijk gemaakt

Er is technologie toegevoegd om het voor servicetechnici gemakkelijker te maken om eventuele problemen te diagnosticeren en op te lossen. Een faciliteit kan statistieken voor prestaties en preventief onderhoud instellen en waarschuwingen ontvangen door middel van het service-/onderhoudslampje op de console.

DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...