Life Fitness Benelux

 

Blog Posts

by

De eerste editie van Fitfair in de jaarbeurs is een feit! We hebben op 10 en 11 juni heel wat Fitness fan’s mogen ontvangen op onze stand en de competitie tijdens de Watt en Pull up challenges liep dan ook hoog op.

#Fitfair #LifeFitness #HammerStrength
 
by

Life Fitness lanceert de tool Heat Map - een innovatieve uitbreiding van het digitale LFconnect platform. Heat Map geeft managers van fitnesscentra helder inzicht in de route die sporters afleggen in de ruimte en hun gebruik van de cardio-apparaten. “Heat Map zet een belangrijke stap op het gebied van datavisualisatie. De digitale plattegrond zorgt voor een betere focus in een fitnessruimte waar de sporter centraal staat”, vertelt Thomas Hoeven, Sales Manager van Life Fitness Benelux enthousiast. 

#lfconnect #technologie
 
by

Door een samenwerking tussen VirZOOM en Life Fitness is er een innovatieve pilot opgezet, waarbij je sport met een VR-bril op. De Discover SE3 consoles op onder andere de fietsen uit de Elevation cardiolijn veranderen in een ware Virtual Reality belevenis. De speciale software is gekoppeld aan de data van de Life Fitness trainingsfiets: het aantal rotaties van de pedalen, de weerstand op de pedalen en de hartslag van de sporter.

#Gamification #technologie #trends #lifefitness #discover
 
by

UNIEK MARKTONDERZOEK NAAR NEDERLANDSE EN BELGISCHE FITNESS SECTOR

De fitness sector blijft zich in een razend tempo ontwikkelen, zowel in Nederland en België, als in Europa en wereldwijd. Onderzoek naar trends en marktontwikkelingen in Nederland en België zijn nog steeds schaars en gelimiteerd qua frequentie.

#Fitness Trends #Educatie
 
CLOSE

FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?