Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ICG_Brand_Page_Header

Indoor Cycling Group

Streven naar uitmuntendheid.
Samen ervoor gaan.
Anders dan anderen.

FITNESS KLEURRIJKER MAKEN

De Indoor Cycling Group (ICG®) is gepassioneerd door indoor cycling, en is de grootste onderneming ter wereld geworden die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en programmeren van indoor cyclinguitrusting.
ICG_Brand_Page_6633_Banner_left V1.2

BEKROONDE TOESTELLEN

ICG INDOOR FIETSEN

De ICG-productfamilie is geïnspireerd op en ontwikkeld voor de eisen van klanten over de hele wereld. De ICG-bikes staan voor hoogwaardige technologie, toonaangevende innovatie en modern design. Absolute nauwkeurige vermogensmeting via het WattRate®-sensorsysteem (afwijking +/- 1%) en de Coach By Color®-functie maken trainingssessies op ICG indoor bikes effectief en motiverend.

Ontdek het productportfolio
ICG_Brand_Page_6633_Banner_right

EEN IMPACT MAKEN

EEN VERBETERDE GEBRUIKSERVARING

Indoor fietsen “Powered by ICG” is een unieke ervaring is! Onze zes verschillende modellen fietsen staan voor hoogwaardige technologie, toonaangevende innovaties en een geavanceerd ontwerp. De digitale ecosystemen combineren aantrekkelijke technologie met talloze motiverende functies voor meer entertainment in zowel groepsfietslessen als op de cardiovloer. 

NOG MEER INFORMATIE
ICG_Brand_Page_6633_Banner_left_2

SAMEN STREVEN NAAR EXCELLENTIE

EEN STERKE COMMUNITY

Team ICG motiveert, begeleidt en verbetert de levens en uitrusting van de fitness- en sportgemeenschap wereldwijd. Samen als groep, eigenaren, instructeurs, fietsers en iedereen die gepassioneerd is over fietsen, blijven we streven naar vooruitgang.

Team ICG is verweven in onze jerseys en onze opvattingen. Het is ons merk, onze intentie en onze community.

BEKIJK TEAM ICG
ICG_Brand_Page_6633_Banner_right_2

DE GRENZEN VERLEGGEN

EEN WINNEND TEAM

De prestaties van ICG weerspiegelen de focus, vastberadenheid en passie die het bedrijf kenmerken. ICG plukt nu alweer 25 jaar de vruchten van een cultuur die de lat voortdurend hoger legt en jaar na jaar meer rijcomfort biedt. Europa's grootste leverancier als wereldwijde innovator en ontwerpspecialist is bekroond met meerdere prijzen en onderscheidingen.

NOG MEER INFORMATIE

EEN UNIEKE BELEVING

Sluit je aan bij het digitale ICG-ecosysteem voor een nieuw hoogtepunt van indoor cycling.
ICG_Brand_Page_ICG App

ICG APP

Of het nu thuis, in de sportschool of tijdens een fietsklas is, de ICG-app is ideaal voor de amateursporter of gevorderde atleet. Coach By Color-ritten onder leiding van een instructeur en officiële vooraf ontworpen ICG-workouts kunnen worden opgenomen en gevolgd met de app. Gebruikers kunnen na een training eenvoudig resultaten delen met vrienden via social media.
ICG_Brand_Page_ICG Connect

ICG CONNECT

Het ICG Connect-systeem maakt gebruik van alle unieke functies van ICG-producten, Coach by Color- en Heat-zones, geanimeerde interactieve fietscomputers, forward motion-video, gamification, en trainingsgegevens van gebruikers worden verzameld via de ICG-app. Dit complete ecosysteem van groepstrainingen inspireert persoonlijke topprestaties en verhoogt sociale interactie, de basis voor elk succesvol groepstrainingsvorm.
ICG_Brand_Page_ICG Online Hub

ICG ONLINE HUB

De ICG Online Hub is een uniek platform voor instructeurs en fietsliefhebbers over de hele wereld. Fietsers kunnen meer kennis en trainingsinspiratie verkrijgen, hun kennis over indoor fietsen gebruiken voor het creëren van krachtige Coach By Color-workouts via de ICG Workout Builder of lid worden van de unieke Global ICG Instructor Club.
ICG_Brand_Page_ICG Community

ICG-COMMUNITY

Team ICG geeft zijn passie voor indoor bikes elk jaar door aan duizenden instructeurs. Er vinden elk jaar wereldwijde live ritten plaats waarbij instructeurs en fietsfanaten samenkomen en onze ICG-community blijft groeien. Dankzij de Instructor Club kan ICG volledig opgeleide instructeurs voorzien van deskundige kennis en exclusieve voordelen. Door talloze evenementen inspireert ICG mensen het indoor cycling op te pakken.
ICG_Brand_Page_Quote

"IN 1994 WOONDE BERND PUERSCHEL, OPRICHTER VAN ICG, IN NOORD-AMERIKA EN WERKTE HIJ IN DE FITNESSINDUSTRIE, TOEN HIJ WERD GEÏNSPIREERD DOOR DE TECHNISCHE AANWEZIGHEID VAN EEN MOTORBOOT DIE DE HAVENS VAN FORT LAUDERDALE VERLIET. MAANDEN LATER, NA GETUIGE TE ZIJN GEWEEST VAN HET OPKOMENDE INDOOR FIETS-CONCEPT IN DE VS, KEERDE PUERSCHEL TERUG NAAR DUITSLAND EN WERD DE ENIGE FABRIKANT TOEGEWIJD AAN INDOOR CYCLING. DE EERSTE INDOOR BIKE DIE HIJ ONTWIERP PRESTEERDE BOVEN MARKTVERWACHTINGEN, EN HET TRAJECT BEGON OM DE GROOTSTE LEVERANCIER VAN EUROPA TE WORDEN, EN EEN WERELDWIJDE INNOVATOR. DE NAAM VAN DE MOTORBOOT, NET ALS DE EERSTE INDOOR BIKES, WAS TOMAHAWK®."