Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ATC_Spottswood-1
Krachttrainingstoestellen

Met steekgewichten

De krachttoestellen met steekgewichten van Life Fitness zijn ontworpen met een focus op zowel duurzaamheid als gezonde biomechanica om ervoor te zorgen dat ze betrouwbare prestaties en effectieve resultaten leveren.

ESSENTIEEL VOOR NIEUWE SPORTERS

Weerstandstraining is een essentieel onderdeel van elk fitnessplan. Krachttrainingstoestellen met steekgewichten bieden de meest toegankelijke en minst intimiderende weerstandstrainingsoptie voor onervaren sporters.

TEGEMOETKOMING AAN DE BEHOEFTEN VAN UW FACILITEIT

Life Fitness en Hammer Strength bundelen samen 5 verschillende series toestellen met steekgewichten om je fitnessfaciliteit en je sporters de opties te bieden die ze nodig hebben voor een ideale fitnesservaring, van hoogwaardig ontwerp tot prestatiegerichte innovatie.

VOLDOEN AAN DE BEHOEFTEN VAN DE KLANT

De sporter kan een op maat gemaakte ervaring beleven met de juiste aanpassingen op basis van persoonlijke voorkeur en grootte. Hierdoor kunnen alle gebruikers, deskundigen of beginners, de biomechanica optimaliseren en een natuurlijke trainingservaring beleven.
InsigniaSeries-gym160-MenTalking_mr

OPVALLEND VISUEEL DESIGN

Insignia-serie

Insignia-serie integreert in de sfeer van elke faciliteit die een ervaring wil leveren die verder gaat dan krachttraining. De opvallende visuele aantrekkingskracht en uitnodigende ontwerpelementen creëren meer dan een gewichtenruimte. Insignia is een volledig assortiment machines met natuurlijke, onafhankelijke, convergerende/divergerende bewegingen in een luxepakket.

Toestellen weergeven
Axiom-modellenbijproducten2_mr

AANTREKKELIJK. EFFICIËNT. BETROUWBAAR.

Axiom-serie

De Axiom-serie combineert een modern, uitnodigend ontwerp met eenvoud van functionaliteit. Lage torenhoogtes, kleine voetafdrukken en machines met enkele en dubbele functie bieden een ruimtebesparend krachtcircuit dat alle gebruikers in kleinere ruimten verwelkomt.

Toestellen weergeven
2319S_mr

TOEGANKELIJKE KRACHTTRAINING

Circuit-serie

Circuit-serie is een product dat je met gemak kunt gebruiken: ga gewoon zitten en begin. Er zijn geen aanpassingen voor de gebruiker en de drukknopweerstand is intuïtief en eenvoudig. Circuit-serie is een uitstekende introductie tot krachttraining en een geweldige keuze voor circuittraining. Circuit-serie is perfect voor de actieve ouderengemeenschap, beginnende sporters of gebruikers die op zoek zijn naar snelle, eenvoudige overgangen.

Toestellen weergeven
pop-up_SC_fitplex3_mr

HOOGWAARDIGE PRESTATIES

Hammer Strength Select

Hammer Strength wordt geprezen om zijn natuurlijke gevoel en Hammer Select is ongeëvenaard als het gaat om pure, soepele bewegingen. Hammer Select heeft de meest rigoureuze tests ondergaan in laboratoria en, nog belangrijker, tijdgetest misbruik in prestatiefaciliteiten over de hele wereld.

Toestellen weergeven
Female-Row-MTS-High-Row-5718_mr

ZUIVERE BEWEGINGEN

Bewegingstechnologie Steekgewichten (MTS)

MTS belichaamt het gevoel van Hammer Strength Plate Loaded toestellen met het gemak van steekgewichtenstapels. De speciale gewichtenstapels voor elke arm of elk been zorgen voor een unieke isolaterale ervaring die je op geen enkele andere machine met steekgewichten vindt.

Toestellen weergeven
plate loaded - hs gym
ALLES VOOR PERFORMANCE

Plate-Loaded

De plate-loaded machines van Life Fitness en Hammer Strength zijn gemaakt om zelfs de zwaarste trainingen aan te kunnen. Getest om de industrienormen te...
Signature-serie cable motion
VEELZIJDIGHEID

CABLE MOTION

Met de cable motion apparatuur voor krachttraining kunnen sporters vanuit verschillende posities trainen, voor talloze mogelijkheden voor excentrische en...
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.