Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
GEBOUWD OM DE NORM TE BEPALEN

HD ELITE iD

hd-elite-west-virginia-university-1

WAT IS HD ELITE iD?

HD Elite iD is het topsegment voor de racks van Hammer Strength. Elite iD is gemaakt voor topatleten en topfaciliteiten. Hammer Strength werkt al tientallen jaren met de strengste testnormen en performance voor zijn producten, en Elite iD gaat hieraan voorbij. Het systeem biedt eindeloze trainingsmogelijkheden en staat voor onze toewijding aan topkwaliteit, voor een ongeëvenaarde trainingservaring, die met je meegroeit en je merk in de spotlight zet.

hd-elite-west-virginia-university-2

VOOR WIE IS HD ELITE iD?

Dit racksysteem met vele aanpassingsmogelijkheden en modulaire opties is gemaakt voor mensen die tot het uiterste willen gaan met hun racks.  De racks hebben een ongeëvenaarde stevigheid, perfecte functionaliteit en zorgvuldig ontwerp, voor de meest veeleisende sportomgevingen en faciliteiten op hoog niveau.

GEMAAKT VOOR JOUW FACILITEIT

HD ATHLETIC NX

HD-Athletic-NX-Facilitly-2348u29834u92

WAT IS HD ATHLETIC NX?

HD Athletic NX is nieuwste generatie HD Athletic Racks. De racks zijn bijzonder flexibel samen te stellen, met allerlei opties voor krachttraining. Upgrades zijn bovendien geen enkel probleem. Met de HD Athletic NX kunnen sporters grenzeloos trainen zoals ze willen.

Er zijn vrijwel eindeloze configuraties mogelijk en de racks hebben de hoogwaardige uitstraling en betrouwbare stevigheid waar Hammer Strength om bekend staat. HD Athletic NX kan probleemloos meegroeien met je krachtruimte en je trainingsprogramma.

Gemaakt voor kampioenen. Technisch gebouwd om mee te groeien met hun performance.

HD Athletic NX Health Club 2

VOOR WIE IS HD ATHLETIC NX?

NX is een modulair assortiment racks dat kan worden aangepast op je beschikbare ruimte en je budget. Bij Hammer Strength doen we geen concessies aan de performance. NX is ideaal voor scholen en trainingsfaciliteiten die de kwaliteit van Hammer Strength verdienen, en die ruime keuzes zoeken om hun ideale oplossing samen te stellen.

GEMAAKT VOOR JOUW RUIMTE

HD ATHLETIC PRO

USAG-Stuuugart-wef-234234-IMG-0483

WAT IS HD ATHLETIC PRO?

Pro is een premium productlijn van racks en opstellingen die niet alleen geweldig werken, maar er ook indrukwekkend uitzien. Het Power Rack en Half Rack zijn vaste platformen met een compleet pakket aan premium functies, die standaard zijn ingebouwd. De opstellingen, inclusief de Bridge en Perimeter, kunnen worden geconfigureerd rondom open vloeroppervlakken, trainingsstations met barbells, en praktische opslag voor toebehoren. Met Bridge kan je grote trainingsstructuren opbouwen, terwijl Perimeter ideaal is voor stations dichtbij de muur, die niet in de weg staan.

Hammer-strength-hd-athletic-wierj-2348u29-soifh-2SABO-9

VOOR WIE IS HD ATHLETIC PRO?

HD Athletic Pro levert extreme trainingsflexibiliteit, zelfs in kleine ruimtes. HD Athletic Pro is ideaal als je op zoek bent naar geïntegreerde oplossingen voor barbells, handige opslagruimte en functionele training. Stel de optimale structuur samen voor je trainingsruimte, met maximaal vrij vloeroppervlak, zonder beperkingen aan bewegende bars.

HD-Athletic-Perimeter-Triple-StorageStation-Highwear-Red-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Perimeter

hd-athletic-bridge-single-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Bridge

4X14 2-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Rigs

black-rectangle

HAMMER STRENGTH BENCHES & PLATFORMS

FWMAB_FNL

Hammer Strength

Adjustable Bench

hammer-strength-flat-bench

Hammer Strength

Flat Bench

HD AirBike

Hammer Strength

HD Air Bike

plate loaded - hs gym
ALLES VOOR PERFORMANCE

Plate-Loaded

De plate-loaded machines van Life Fitness en Hammer Strength zijn gemaakt om zelfs de zwaarste trainingen aan te kunnen. Getest om de industrienormen te...
Signature-serie cable motion
VEELZIJDIGHEID

CABLE MOTION

Met de cable motion apparatuur voor krachttraining kunnen sporters vanuit verschillende posities trainen, voor talloze mogelijkheden voor excentrische en...