Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Total Fitness Wilmslow_11_plate loaded
Krachttrainingstoestellen

Plate-Loaded

Toestellen voor sporters die de kloof tussen willen overbruggen tussen toestellen met steekgewichten en losse gewichten. Eenvoudige bewegingen creëren een soepel en betrouwbaar gedefinieerd pad van beweging en bieden een effectieve krachttraining.
hammer strength gym op de rivier

superieure biomechanica

Wetenschappelijk gedreven

Life Fitness en Hammer Strength plate-loaded toestellen zijn ontworpen om na te bootsen hoe het lichaam van nature beweegt en ondersteunen gebruikers van alle capaciteiten, van degenen die net hun krachttrainingsreis beginnen tot doorgewinterde veteranen.

plate loaded - hs gym

Prestatiegericht

Gemaakt om lang mee te gaan

De Life Fitness en Hammer Strength Plate Loaded toestellen zijn gebouwd om zelfs de zwaarste en meest intensieve trainingen te doorstaan. Getest om de industrienormen te overtreffen, kunt u erop vertrouwen dat uw apparatuur de meest duurzame op de markt is.

NSCARenovatedPC_3-gallery-950x650_0

We hebben gekozen voor Hammer Strength vanwege haar reputatie als leider op het gebied van innovatie en om haar toewijding om vakmensen op het gebied van kracht- en cardiotrainingen, apparatuur aan te bieden van de hoogste kwaliteit en het beste ontwerp in de branche.

Scott Caulfield, NSCA, Hoofd Kracht en Conditietrainingscoach
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.