Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LifeFitness-Nuffield-Treadmil-Room-8

De afstand afleggen

Betrouwbaarheid

Bij Life Fitness streven we naar voortdurende verbetering. Onze ontwerp-, engineering- en onderzoeksteams werken hard om ervoor te zorgen dat we een betrouwbaar product creëren voor onze klanten en de best mogelijke trainingservaring voor sporters.

C75U9902 (1)

Biomechanisch juist

De commerciële rechtopstaande trainingsfietsen van Life Fitness simuleren een racefietservaring en hebben een biomechanisch correcte positionering voor de benen, waardoor de spanning op de knieën en gewrichten wordt beperkt voor een comfortabelere rit.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.