Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LifeFitness_016
Gebouwd om lang mee te gaan

Life Fitness loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor sporters van elk niveau.
Elevation-Series-Treadmill-Gym-L

Reputatie voor betrouwbaarheid en comfort

Onze loopbanden voor commerciële fitnessruimtes staan bekend om hun betrouwbaarheid en comfort. Het FlexDeck(r)-schokdempingssysteem vermindert de belasting en biedt een effectieve cardiotraining voor sporters van alle fitnessniveaus.

LF-LIFESTYLE-TREADMILL-Side2_mr

Voor sporters van alle fitnessniveaus

Life Fitness-loopbanden zijn vaste onderdelen in clubs en sportcentra wereldwijd. Van commerciële gezondheidsclubs tot boetiekstudio's voor persoonlijke training en trainingsfaciliteiten voor topsporters, fitnessmanagers vertrouwen op onze loopbanden om sporters te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...