Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Integrity-Recumbent-Girl-With-Phone-0931

Innovatief en betrouwbaar

Meer dan 45 jaar geleden vond Life Fitness de eerste elektronische hometrainer uit. Lifecycle® commerciële ligfietsen zijn een eerbetoon aan de decennia oude voorganger en bieden tegelijkertijd een innovatief ontwerp en de betrouwbare techniek van vandaag.

Integrity-Recumbent-Girl-Touching-Console-1184

Gebouwd voor comfort

Life Fitness biedt drie unieke series fitnessfietsen om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. Elke ligfiets heeft een ontspannen zithouding en de juiste pedaalafstand om een comfortabele rijervaring voor alle sporters te garanderen. Maak uw bestaande cardio-aanbod compleet of rond uw nieuwbouw af met de commerciële ligfietsen van The Lifecycle® van Life Fitness.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
Life Fitness on demand

Bekijk de beste cardiotraining in actie

DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
Halo-BG
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.