Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
C75U9920

Reputatie voor betrouwbaarheid en comfort

Onze cross-trainers voor commerciële sportscholen staan bekend om hun betrouwbaarheid en comfort en zijn ontworpen voor een effectieve cardiotraining die geschikt is voor sporters van alle fitnessniveaus.

Integrity-Lifestyle-cross-trainers-arc-from-back-angle-2479_mr (1)

Voor sporters van alle fitnessniveaus

Life Fitness-crosstrainers zijn vaste onderdelen in clubs en sportcentra wereldwijd. Van commerciële gezondheidsclubs tot boetiekstudio's voor persoonlijke training en trainingsfaciliteiten voor topsporters, fitnessmanagers vertrouwen op onze elliptische trainers om sporters te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken.

biomechanics-kinomatic-testing-950x650

Gebaseerd op de natuurlijke hardloopbeweging

Ons unieke ellipsontwerp is gebaseerd op natuurlijke hardloopbewegingen, omdat het van toepassing is op comfort en biomechanische efficiëntie.

Brand PPT Club_Olympus_Gym_Cardio (1)
Hoogwaardige consoles

Sporters betrokken en vermaakt houden

Life Fitness biedt een verscheidenheid aan opties om sporters betrokken te houden en tegelijkertijd te voldoen aan de behoeften van uw fitnessfaciliteit.
DSC_9456
Innovatie stimuleren

Apparatuur voor elke behoefte

Een breed scala aan cardiotoestellen stelt u in staat om de fitnesstoestellen te kiezen die bij uw unieke behoeften passen.
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.