Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
LifeFitness_023
Minder spanning en meer bewegingsbereik

Arc Trainers

De 21 hellingsinstellingen zorgen voor bewegingen die glijden, lopen en klimmen simuleren en de knieën minder belasten dan gewoon wandelen.

Cross-trainers met alternatieve beweging

LifeFitness_020 (1)

Wetenschappelijk getest

Betrouwbaarheid en comfort

Deze non-impact cross-trainer volgt een boogpatroon dat spieren op dezelfde manier gebruikt als tijdens het hardlopen. De Arc Trainer is wetenschappelijk getest om uw gewrichten minder te belasten dan tijdens het wandelen en vermindert de druk op de knie terwijl het de bil en de hamstring meer traint.

LifeFitness_YMCA_Louisville-13

Gebruiksgemak

Voor sporters van alle fitnessniveaus

Life Fitness Arc Trainers zijn vaste onderdelen in clubs en sportcentra wereldwijd. Het hoge vermogen van de Arc maakt hem ideaal voor het trainen van de kracht van het onderlichaam bij sporters die geen meer traditionele bewegingen kunnen uitvoeren. En voor degenen die gewicht willen verliezen, heeft onderzoek aangetoond dat de Arc in staat is om 9-16% meer calorieën te verbranden dan concurrerende toestellen.

Arc_YMCA_Greater_Rochester

De Arc was het enige dat ik kon gebruiken die mijn blessure niet verergerde en me een geweldige training gaf. Toen het tijd was voor de wedstrijd, voelde ik me nog steeds klaar. 

John Young, over de voorbereiding op de marathon van Boston
LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Life Fitness on demand+
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
LFOD+ New Halo Red Gradient
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.