Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

Vul jouw investering aan. Verbeter de trainingservaring.

Vul jouw investeringen in Life Fitness en Cybex aan met naadloze tracking tijdens het gebruik van Life Fitness-toestellen of er na met de Life Fitness Connect app. Met een groeiend aanbod van on-demand content, blijven sporters gemotiveerd om steeds weer terug te komen. Maar geloof ons niet klakkeloos, probeer het zelf.
Life Fitness Connect - Thumbnail - App

Meer technologie. Minder gedoe.

De Life Fitness Connect-app is gratis, gebruiksvriendelijk en vereist geen training of configuratie. Sporters hoeven alleen de app te downloaden om te kunnen beginnen met het tracken van hun voortgang. Met de Life Fitness Connect-app wordt jouw fitnessfaciliteit in een oogopslag getransformeerd in een moderne, verbonden fitnesservaring.

Exerciser-syncing-phone-with-SE4-4570 (1)

Verbind op jouw manier

Life Fitness Connect kan verbinding maken met alle Life Fitness-toestellen via NFC, Bluetooth of QR-codes.  Met de QR-codescanner in de app kunnen sporters de QR-codes van Life Fitness-toestellen scannen om rechtstreeks in te loggen, video's te bekijken over de juiste techniek, of alternatieve oefeningen en trainingsopties te vinden.

LFOD+_LFOB-20394820394820394

MET NOG BETERE CARDIOTRAINING EN GRATIS CONTENT

Life Fitness on demand+

De console biedt je gratis toegang tot ruim 500 geweldige fitnesservaringen. Dit aanbod omvat meer dan 100 interactieve omgevingen en ruim 400 workouts met de beste fitnessinstructeurs. LFOD+ is beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten wanneer ze koppelen met Halo. Life Fitness™ On Demand+ is gemaakt voor succes, door boeiende cardio-content aan te bieden waar je leden voor terug blijven komen.

Life Fitness on demand+

Synchroniseren, Niet denken.

Synchroniseer je wearables zoals hartslagmonitors en smartwatches snel en gemakkelijk, voor een meer stimulerende ervaring.
Sporten is moeilijk genoeg, en daarom hebben we een gebruiksvriendelijke interface gecreëerd die ontworpen is om jouw leven gemakkelijker te maken, zodat je zich kunt concentreren op jouw training.

Trainingen volgen kan nu mobiel

Gebruik de Life Fitness Connect-app om verbinding te maken met Life Fitness-toestellen en om jouw trainingen met ongekende nauwkeurigheid te volgen. Gooi dat potlood en papier maar weg. Ongeacht waar je traint, binnen, buiten of ergens anders, je kunt jouw voortgang en statistieken op één plek vinden.