Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Global Warranties Hub - Hero Image

Life Fitness productgaranties

Life Fitness-apparaten zijn van hoge kwaliteit, leveren uitstekende prestaties door onze geavanceerde fitnesstechnologie en hebben een uitdagend en aantrekkelijk design. Je kunt dan ook dezelfde kwaliteit verwachten van onze productgaranties.

Algemeen

Wat en wie is gedekt
De commerciële apparatuur van Life Fitness is gegarandeerd vrij van materiaal- en fabricagefouten. Garanties gelden voor de oorspronkelijke koper of voor degene die het product als cadeau heeft ontvangen van de oorspronkelijke koper.


Wat gebeurt er bij gedekte gebreken
Je ontvangt van Life Fitness een nieuw of refurbished onderdeel of component, of we vervangen naar onze keuze het complete product.


Let op het volgende
Bewaar zorgvuldig het aankoopbewijs. Volg de aanwijzingen op in de handleiding voor het juiste gebruik en onderhoud van de apparatuur. Voer regelmatig onderhoud uit om een goede werking te behouden. Meld een defect binnen 10 dagen na constatering van het defect bij de plek van aankoop.


Onderdelen en customer service
Kijk in de handleiding voor de contactgegevens van lokale customer service. Na het opgeven van je naam, adres en serienummer van het apparaat kan customer service je verder helpen.


Wie betaalt er voor het transport en verzekeren
Life Fitness zal in het eerste jaar alle transport- en verzekeringskosten betalen als het gedekte product of onderdeel voor reparatie terug moet naar het servicecentrum. Na het eerste jaar ben je zelf verantwoordelijk voor de transport- en verzekeringskosten.Wil je meer weten over productspecifieke garanties? Selecteer dan hieronder het type product:
KLIK OP EEN VAN DE ONDERSTAANDE PRODUCTCATEGORIEËN

ONTDEK HOE JOUW APPARATUUR IS GEDEKT

Brand-Service-Tech-V2

VERLENGDE GARANTIE OP FITNESSAPPARATUUR BIJKOPEN?

Overweeg je een verlengde garantie te nemen voor extra dekking? Hier zijn vier redenen om een after-sales servicecontract af te sluiten:

• Beperk de downtime van je apparatuur
• Verzeker je investering
• Kies uit flexibele aanbiedingen
• Verleng de levensduur van je apparaten

Life Fitness biedt verschillende contractopties die zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring die wij met onze klanten hebben opgebouwd. Neem contact op met je lokale customer service voor meer informatie over hoe je je investering beter kunt beschermen en voor het afsluiten van een servicecontract.