Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
OHSTC - Rotown

KIES VOOR PREMIUM FITNESSAPPARATUUR

Hammer Strength staat voor focus, discipline en mentale en fysieke kracht. Onze Hammer Strength apparaten worden gebruikt door sporters die hoge prestaties leveren en hard willen trainen. Atleten en topsporters bereiden zich met Hammer Strength voor op hun wedstrijden. Ons merk staat voor performance op basis van een traditie van sportieve topprestaties. Onze apparaten zijn ongekend robuust. Ze kunnen de meest intensieve trainingen aan en leveren de beste resultaten.

Wil jij je gym inrichten met premium fitnessapparatuur voor krachttraining? Neem contact met ons op en we bepalen samen met jou de optimale combinatie van apparaten.

OHSTC - Official Plaque

KIES VOOR DE OFFICIËLE STATUS

In onze Official Hammer Strength Training Centers kunnen sporters overal ter wereld hun topniveau behalen. Alleen sportscholen en trainingscentra met minstens 15 apparaten van Hammer Strength komen in aanmerking voor deze titel. Hiermee laat je zien dat je kiest voor kwaliteit in je trainingen.

Join de sterkste community voor performance-training en word erkend als Official Hammer Strength Training Center. Je ontvangt van ons een speciale plaquette en marketingmaterialen om je faciliteit optimaal te promoten! We promoten je gym of studio ook op onze website.