Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

GEMAAKT VOOR JOUW FACILITEIT

HD-Athletic-NX-Facilitly-2348u29834u92

WAT IS HD ATHLETIC NX?

HD Athletic NX is nieuwste generatie HD Athletic Racks. De racks zijn bijzonder flexibel samen te stellen, met allerlei opties voor krachttraining. Upgrades zijn bovendien geen enkel probleem. Met de HD Athletic NX kunnen sporters grenzeloos trainen zoals ze willen.

Er zijn vrijwel eindeloze configuraties mogelijk en de racks hebben de hoogwaardige uitstraling en betrouwbare stevigheid waar Hammer Strength om bekend staat. HD Athletic NX kan probleemloos meegroeien met je krachtruimte en je trainingsprogramma.

Gemaakt voor kampioenen. Technisch gebouwd om mee te groeien met hun performance.

HD Athletic NX Health Club 2

VOOR WIE IS HD ATHLETIC NX?

NX is een modulair assortiment racks dat kan worden aangepast op je beschikbare ruimte en je budget. Bij Hammer Strength doen we geen concessies aan de performance. NX is ideaal voor scholen en trainingsfaciliteiten die de kwaliteit van Hammer Strength verdienen, en die ruime keuzes zoeken om hun ideale oplossing samen te stellen.

USAG-Stuuugart-wef-234234-IMG-0483

WAT IS HD ATHLETIC PRO?

Pro is een premium productlijn van racks en opstellingen die niet alleen geweldig werken, maar er ook indrukwekkend uitzien. Het Power Rack en Half Rack zijn vaste platformen met een compleet pakket aan premium functies, die standaard zijn ingebouwd. De opstellingen, inclusief de Bridge en Perimeter, kunnen worden geconfigureerd rondom open vloeroppervlakken, trainingsstations met barbells, en praktische opslag voor toebehoren. Met Bridge kan je grote trainingsstructuren opbouwen, terwijl Perimeter ideaal is voor stations dichtbij de muur, die niet in de weg staan.

Hammer-strength-hd-athletic-wierj-2348u29-soifh-2SABO-9

VOOR WIE IS HD ATHLETIC PRO?

HD Athletic Pro levert extreme trainingsflexibiliteit, zelfs in kleine ruimtes. HD Athletic Pro is ideaal als je op zoek bent naar geïntegreerde oplossingen voor barbells, handige opslagruimte en functionele training. Stel de optimale structuur samen voor je trainingsruimte, met maximaal vrij vloeroppervlak, zonder beperkingen aan bewegende bars.

Light-Black-Rectangle

HD ATHLETIC NX RACKS

Light-Black-Rectangle

HD ATHLETIC PRO RACKS & RIGS

hd-athletic-half-rack

Hammer Strength

HD Athletic Half Rack

hammer-strength-power-rack

Hammer Strength

HD Athletic Power Rack

HD-Athletic-Perimeter-Triple-StorageStation-Highwear-Red-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Perimeter

hd-athletic-bridge-single-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Bridge

4X14 2-1000x1000

Hammer Strength

HD Athletic Rigs

HD ATHLETIC FACILITY SHOWCASE

HS-HDElite-Rack-Journey-L

HD ELITE

De sterkste racks van Hammer Strength, gebouwd om echt te presteren. Rugged HD Elite racks zijn bestand tegen het trainingsgeweld van de sterkste sporters. Hun constructies leveren meer dan de standaard en bieden het hoogste draagvermogen van alle Hammer Strength racks.