Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

HD Tread

De Hammer Strength HD Tread is een duurzame, zelf aangedreven, gebogen loopband, gemaakt voor prestaties leverende sporters. Snel, efficiënt en zwaar genoeg om te voldoen aan de normen en verwachtingen van elitekampioenen.

HS-PerformanceTrainer-HSStandard

Gebogen latwerk ontwerp

Het gebogen ontwerp van de zelf aangedreven Hammer Strength loopband stimuleert het contact van het midden- tot voorvoet voor een snelle acceleratie en sprinten op volle snelheid. De sporter heeft de volledige controle over de sprintmechanica en de snelheid van de band. Dit elimineert de interferentie van de machine en legt de focus op de sporter.

HS-PerformanceTrainer_HDTread-Space

Configureer uw ruimte

De HD Tread kan eenvoudig worden verplaatst met behulp van de geïntegreerde handgrepen en wielen, zodat u uw vloer snel kunt aanpassen en meer variatie in uw programma's kunt aanbrengen. Dankzij dit eenvoudige transport kunt u zich aanpassen aan duizenden verschillende faciliteitsconfiguraties.

HS-PerformanceTrainer-HDTread-Measure

Meten. verbeteren. herhalen.

Op de console van de Hammer Strength HD Tread worden in realtime belangrijke prestatiegegevens gemeten. Essentiële metingen zoals tijd, snelheid, verbrande calorieën, wattage en hartslag bieden een efficiënt overzicht van de prestaties van uw sporter.

Technical Specifications

HD TREAD IN ACTIE.