Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

HD SPARC

De HD SPARC is de ultieme prestatietrainer voor explosie en kracht zonder nadelige invloed op de knieën of gewrichten. Het vereist kracht vanuit bovenbeen- en bilspieren die ideaal is voor het ontwikkelen van optimale kracht en sprintsnelheid.

HD-SPARC-resistance-adjustment-closeup-0065

BIOMECHANISCH VERFIJND

De HD SPARC activeert de bilspieren en hamstrings om een neerwaartse kracht te creëren. Dit vertaalt zich in acceleratie, snelheid en explosieve training. 10 weerstandsniveaus maken afwisselende trainingen mogelijk, waarbij de nadruk ligt op snelheid of krachtintervallen.

Female-exerciser-on-HD-SPARC-flat-turf (1)

METEN. VERBETEREN. HERHALEN.

Op de console van de Hammer Strength HD SPARC worden in realtime belangrijke prestatiegegevens gemeten. Essentiële metingen zoals tijd, afstand, SPM, wattage en niveau bieden een efficiënt overzicht van de prestaties van uw sporter.

Two-exercisers-on-HD-SPARC-next-to-exerciser-doing-chin-ups-0346_mr

CONFIGUREER UW RUIMTE

Het HD SPARC kan eenvoudig worden verplaatst met de geïntegreerde wielen, zodat u uw vloer snel kunt aanpassen en meer variatie in uw programma's kunt aanbrengen. Dankzij dit eenvoudige transport kunt u zich aanpassen aan een groot aantal verschillende faciliteitsconfiguraties.

Technical Specifications

HD SPARC IN ACTIE.