Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Hammer Strength

HD Air Bike

De Hammer Strength HD Air Bike is niet zomaar een fiets.

Hij is gebouwd volgens een hogere standaard, de Hammer Strength-standaard. De robuuste fiets kan tegen een stootje en doorstaat de intensieve trainingen van uw sporters. Investeer in een prestatietrainer die lang meegaat en die de uitdagingen van zelfs de meest veeleisende sportfaciliteiten aankan.

HD-Bike-Logo-and-Cage-Closeup-0122_mr

RIEMAANDRIJVINGSSYSTEEM

Het hoogwaardige riemaandrijvingssysteem is geschikt voor alles wat uw sporters erop loslaten. De soepele en gelijkmatige beweging zorgt ervoor dat de gebruiker zijn gedachten niet bij de rit hoeft te houden en laat hem zijn intensiteitsgrenzen testen.

HS-PerformanceTrainer-HDAirBike-Custom

VERSTELBARE AIRGUARD

De HD Air Bike bevat een unieke verstelbare AirGuard die de richting van de luchtstroom verandert tijdens intense intervallen.

HD-Bike-Console-Closeup-0060_mr

LCD CONSOLE MET PRESTATIEMETINGEN

Op de LCD-console van de HD Air Bike worden belangrijke prestatiegegevens gemeten. Essentiële metingen zoals tijd, snelheid, verbrande calorieën, toerental, watts en hartslag bieden een overzicht van de prestaties en bieden inzicht in mogelijkheden tot verbetering.

Female-exerciser-on-HD-Bike-front-angle-0640_mr-1

MULTI-GRIP HANDGREPEN

Multi-grip handgrepen bieden voor een groot aantal verschillende soorten sporters een comfortabele en ergonomisch verantwoorde grip.

Man-moving-HD-Bike-0658_mr

WIELEN VOOR EENVOUDIG TRANSPORT

Dankzij de extra grote wielen kunt u de fiets snel en eenvoudig verplaatsen naar de plek waar u hem nodig heeft voor een training of om hem op te slaan.

HD-Bike-seat-adjustment-0172_mr

Verstelbaar zitje

Een aluminium geëxtrudeerde, zwart geanodiseerde zadelpen met verstelling aan de voor-/achterzijde heeft een premium uitstraling voor optimaal comfort en prestaties.

Technical Specifications

HD Air Bike IN actie