Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
MAAK KENNIS MET EEN GEHEEL NIEUWE ERVARING.

DE HAMMER STRENGTH PERFORMANCE EXPERIENCE

HS-PerformanceTrainer-WholeNewExperience

Aangedreven door sporters

Creëer een grenzeloze ervaring voor je leden. Sprinten op maximale snelheid met de HD Tread, indrukwekkende totale lichaamsintervallen op de HD Air Bike en een niet-schokkende aandrijving op de HD SPARC. Bied je leden een nieuwe performance experience met de Hammer Strength Performance Trainers.

HD-Tread-Console-Closeup-0327_mr

Geen gedoe. Maximale resultaten.

De Hammer Strength Performance Trainer-consoles starten direct op en hebben voorgeprogrammeerde trainingen. Snel, eenvoudig en responsief voor directe feedback met betrekking tot prestaties. Binnen enkele seconden kun je je leden de grenzen van hun trainingen laten verleggen, zonder gedoe, met maximale resultaten.

Two-exercisers-on-HD-Tread-with-strength-coach-on-tablet-0667

Small group training Grote resultaten.

De Hammer Strength HD Performance Trainers maken onderdeel uit van een ongeëvenaard portfolio van performance training toestellen. Hammer Strength helpt clubs om small group performance experiences aan te bieden die professionale resultaten opleveren en tegelijkertijd de kracht van de groepsdynamiek benadrukken.

HS-PerformanceTrainer-HSStandard

Gebouwd volgens de Hammer Strength-standard.

Hammer Strength is het nummer-1 merk voor topsporters, omdat de toestellen speciaal voor hen ontworpen zijn. We zetten ons in om krachttraingstoestellen van wereldklasse met wereldbekende duurzaamheid te ontwikkelen. We verwerken hetzelfde niveau van klantenfeedback, techniek en tests in de Performance Trainers, om een trainingservaring op topniveau te bieden die de gebruikers van Hammer Strength verwachten.

HD PERFORMANCE TRAINERS