Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
WE WERKEN ALS ÉÉN TEAM

SLUIT JE AAN BIJ ONZE FAMILIE

Brands

MET ONS DIVERSE AANBOD AAN OPLOSSINGEN, MAKEN WE SPORTEN MOGELIJK VOOR IEDEREEN

FAMILY OF BRANDS

Iedereen heeft een andere doelstelling. En ons merkenportfolio helpt jou met op maat gemaakte oplossingen, zodat je jouw aanbod kunt personaliseren. Zo transformeer je de klantervaring en jouw zakelijke succes. Van fitnesstoestellen tot krachttraining, van wetenschappelijk ontworpen machines tot uitzonderlijke indoor cycling concepten: onze duidelijk verschillende merken bieden mogelijkheden voor iedere sporter.

Innovation

DOOR TE INNOVEREN KUNNEN ONZE KLANTEN PIONIEREN IN PLAATS DE MARKT VAN VOLGEN

WIJ ZIJN INNOVATIEF

We lopen al meer dan vijftig jaar voorop in het snel veranderende gezondheids- en fitnesslandschap. We zijn pioniers op het gebied van prestatie en bieden onze klanten de nieuwste innovaties zodat juist zij zich kunnen onderscheiden. En we gaan verder dan de branchenormen, door het onderzoeken, ontwikkelen en creëren van ideeën. Zo kunnen wij jou baanbrekende producten en oplossingen bieden, waarmee jij weer unieke en uitzonderlijke trainingservaringen kan samenstellen.

Co_create

SAMENWERKEN MET ONZE KLANTEN, RESULTEERT IN WAARDEVOLLE CONNECTIES MET SPORTERS

WIJ GELOVEN IN CO-CREATIE

We werken als één team. Dit betekent voor ons ook een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we door middel van ideeënworkshops en het testen van producten, de samen juiste oplossingen vinden. Samenwerking staat centraal in het creëren van op maat gemaakte producten en oplossingen voor allround succes. Zo wordt een nauwe, langdurige band geschept met onvergetelijke interacties tussen jou en jouw sporters.

Brand-Elevation-Treadmill-Running-Detail_DX15623_mr

We zoeken leveranciers van wereldklasse om de succesvolle uitvoering van het Wimbledon-toernooi te ondersteunen. Life Fitness kon ons fitnesstoestellen van hoge kwaliteit en perfecte oplossingen bieden. De ondersteuning die we ontvingen was fantastisch. 

Andrew Ambrose, GM - All England Lawn Tennis Club