Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
R Series

R-serie Treadmill

Ontworpen voor faciliteiten die hun sporters intuïtieve cardiotoestellen met het oog op trainingsresultaat willen aanbieden. Doeltreffende cardiotoestellen zijn verankerd in het verleden van Cybex, maar de R-serie heeft een aantrekkelijk uiterlijk en innovatieve functionaliteiten gericht op resultaatgerichte sporters. De R-serie heeft een krachtige piekmotor van 8 pk, een intervaltrainingszone en een draadloze verbinding waarmee eigenaren van sportfaciliteiten hun apparatuur beter kunnen beheren.

 - Een IS4 Intelligent Suspension System dat is afgestemd op hardlooptechniek: zacht in het landingsdeel, stevig in het midden en strak bij het afzetdeel.
 - Intervaltrainingszone maakt gemakkelijke snelheidswijzigingen mogelijk voor hardlopers.
 - Dankzij de transportwielen van Cybex (optioneel) kan de loopband eenvoudig worden verplaatst voor roulatie of routineonderhoud van de apparaten.
 - Via een standaard internetverbinding krijg je gedetailleerde informatie over het toestelgebruik, inzichten in het sportgedrag, meldingen voor preventief onderhoud en meer.
 - Twee consoleopties:
De 70T-console biedt on-demand trainingen, geïntegreerde tv, touchscreen en een verbeterde sporterervaring.
De 50L-console biedt vereenvoudigde interactie en een helder led-display.

Kenmerken

LIFE FITNESS ON DEMAND
Verbeter je cardio-ervaring met trainingen onder leiding van een instructeur, die on-demand beschikbaar zijn op verbonden Cybex 70T-consoles. Kies uit een breed scala aan moeilijkheidsniveaus en programma’s onder leiding van een divers team van instructeurs.

PLUTO TV
Pluto TV biedt op alle verbonden Cybex 70T-consoles gemakkelijke toegang tot binge-waardige tv, topfilms, het laatste nieuws, live sport en meer.

CYBEX TRANSPORTWIEL
Dankzij de transportwielen van Cybex (optioneel) kan de loopband eenvoudig worden verplaatst voor roulatie of routineonderhoud van de apparaten.

LOOPOPPERVLAK
Een lage opstaphoogte van slechts ca. 22 cm en een loopoppervlak van ca. 53 x 152 cm maken het geschikt voor velerlei sporters.

DIGITAAL FACILITEITSBEHEER
Halo Fitness Cloud biedt één centrale locatie waar fitnessfaciliteiten eenvoudig de zakelijke bedrijfsvoering kunnen beheren, met leden kunnen communiceren, hun fitnessprogramma's kunnen plannen en inroosteren en meer. Kies uit drie programma's en drie uitbreidingen, afhankelijk van de behoeften van je sportfaciliteit.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier