Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Arc Trainer

R-serie Lower Body Arc Trainer

Het populaire cardiotoestel met alternatieve bewegingen is uitzonderlijk efficiënt en effectief en is gebaseerd op sportwetenschap. De versie voor het onderlichaam is ideaal voor alle sporters, maar is bijzonder effectief voor uitdagende HIIT-workouts of voor sporters die meer kracht op willen bouwen.

 - Dankzij de stationaire armen kunnen sporters zich concentreren op kracht, intensieve intervaltraining en het verbranden van calorieën.

 - 21 hellingsniveaus zorgen voor een breed scala aan workouts en de mogelijkheid om verschillende spiergroepen te trainen.

‭- Via een standaard internetverbinding krijg je gedetailleerde informatie over het toestelgebruik, inzichten in het sportgedrag en meldingen voor preventief onderhoud. Met deze verbinding kan ook de controle van toestellen op afstand worden ingeschakeld, waardoor deskundige technici je vaak al preventief kunnen waarschuwen, in het zeldzame geval dat er een probleem optreedt.

- Twee consoleopties. De 70T-console met on-demand workouts heeft een geïntegreerde tv, touchscreen-functionaliteit en een verbeterde sporterervaring. De 50L-console biedt vereenvoudigde interactie en een helder led-display.

Kenmerken

LIFE FITNESS ON DEMAND

Verbeter je cardio-ervaring met trainingen onder leiding van een instructeur, die on-demand beschikbaar zijn op verbonden Cybex 70T-consoles. Kies uit een breed scala aan moeilijkheidsniveaus en programma’s onder leiding van een divers team van instructeurs.

PLUTO TV

Pluto TV biedt eenvoudig toegang tot binge-waardige tv, topfilms, het laatste nieuws, live sport en meer op alle verbonden Cybex 70T-consoles.

VLAKKE PEDALEN, MINDER BELASTING

Beide pedalen blijven tijdens de hele stap vlak, wat de belasting op de knie en de enkelbeweging minimaliseert. Het resultaat: minder belasting op de gewrichten dan tijdens lopen.

BEWEGING NAAR BENEDEN EN NAAR ACHTEREN

Met de eenvoudige beweging van de Arc Trainer kunnen sporters zicht gemakkelijk focussen op hun tempo en kracht, in plaats van op hun beenbeweging.

DIGITAAL FACILITEITSBEHEER

Halo Fitness Cloud biedt één centrale locatie waar fitnessfaciliteiten eenvoudig de zakelijke bedrijfsvoering kunnen beheren, met leden kunnen communiceren, hun fitnessprogramma's kunnen plannen en inroosteren en meer. Kies uit drie programma’s en drie uitbreidingen, afhankelijk van de behoeften van je sportfaciliteit.
Bezoek Halo.Fitness

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier