Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Prestige VRS

Prestige Strength VRS Leg Press

SUPERIEUR ONTWERP VOOR ELK LICHAAM.

Een uniek ontwerp van Cybex met niet alleen een groot bewegingsbereik en activatie van de heupstrekspier, maar ook met een volledig gesloten contragewichtsysteem dat consistente weerstand biedt bij zelfs de laagste gewichtskeuzes.

 - uniek ontwerp met viervoudige koppeling biedt een groter bewegingsbereik en meer activatie van de heupstrekspier. - de rugleuning kan in vijf hoeken worden ingesteld voor meer comfort en een groter bewegingsbereik

Kenmerken

GROTER BEWEGINGSBEREIK VAN DE HEUP Uniek ontwerp met viervoudige koppeling biedt een groter bewegingsbereik en meer activatie van de heupstrekspier.

CONSISTENTE WEERSTAND Volledig geïntegreerd contragewichtsysteem biedt consistente weerstand bij zelfs de laagste gewichtskeuzes.

COMFORTABELE POSITIONERING De rugleuning kan in vijf hoeken worden ingesteld voor meer comfort en een groter bewegingsbereik.

GESCHIKT VOOR IEDER LICHAAMSTYPE De uitgebreide reeks beginposities maakt het toestel geschikt voor sporters van ieder lichaamstype.

OPTIMALISEER DE VOETPLAATSING Grote voetplaat biedt velerlei voetposities voor een gevarieerde training.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Prestige-toestel.

STAPSGEWIJS OPLOPEND GEWICHTSSYSTEEM MET DRAAISELECTIE Met de draaiselectie past de gebruiker het gewicht snel en eenvoudig in stappen van 2,3 kg aan

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier