Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Torsorotatie

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - Twee in een hoek geplaatste voetsteunen en dijkussens: stabiliseren de heupen en benen, zorgen voor de correcte rompbeweging en handhaven de verticale positie van de wervelkolom - Top Pivot-ontwerp met een gefixeerd onderlichaam kan het hoofd de richting aangeven en worden de rompspieren getraind die je bij dagelijkse activiteiten gebruikt

Kenmerken

NATUURLIJKE BEWEGING Optimale torsotraining - met een natuurlijke beweging - is het resultaat van het Cybex top pivot-ontwerp met een gefixeerd onderlichaam. Hierdoor kan het hoofd de richting aangeven en worden de rompspieren getraind die je bij dagelijkse activiteiten gebruikt. In de sportwereld is bekend dat als het hoofd draait, het lichaam volgt. De Eagle NX Torsorotatie maakt van dat concept gebruik met een draaipunt boven het hoofd voor optimale training.

FOCUS OP TORSO De twee in een hoek geplaatste voetsteunen en dijkussens bieden meerdere stabilisatiemogelijkheden om ervoor te zorgen dat het het torso is dat beweegt en niet de heupen en benen. Het zorgt er ook voor dat de wervelkolom gedurende de hele beweging verticaal blijft.

OM HET PERSOONLIJK TE HOUDEN Elk individu is anders. Met zes startposities van telkens 10° in elke richting, kunnen alle gebruikers de startpositie selecteren die past bij hun eigen anatomie.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier