Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Row

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - het unieke draaipunt boven het hoofd, de viervoudige koppeling en het uiteenlopende bewegingspad ondersteunen samen een natuurlijke beweging
 - de voetsteun stabiliseert de romp voor een juiste tiltechniek
 - het verstelbare borstkussen en het zitje met gasveermechanisme bieden een comfortabel bewegingsbereik aan verschillende lichaamstypen

Kenmerken

GEEN TWEE ARMEN ZIJN HETZELFDE
Cybex maakt gebruik van onafhankelijke bewegingen om elke arm naar behoefte te trainen. Wanneer één arm zwakker of geblesseerd is, biedt Eagle NX de mogelijkheid om de training in evenwicht te brengen door de armen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. De onafhankelijke beweging stimuleert symmetrische krachtontwikkeling en maakt ook bilaterale wederzijdse training mogelijk.

ARMEN BEWEGEN ZOALS ZE HOREN TE BEWEGEN
Het uiteenlopende bewegingspad van de Eagle NX Row bootst de natuurlijke manier na waarop de menselijke armen bewegen, naar achteren en weg van het midden. De Eagle NX Row levert een completer bewegingsbereik op met constante torsie bij de schouder voor een effectievere belasting van de rug.

TRAINT DE RUGSPIEREN
Dit unieke Cybex-ontwerp met draaipunt boven het hoofd en viervoudige koppeling is ontworpen om de onderarm parallel aan de vloer te houden en tegelijkertijd te zorgen dat de pols een neutrale positie behoudt. Het resulterende neerwaartse bewegingspad is optimaal om de rugspieren te bewerken, wat de bedoeling is van de roeibeweging.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES
Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET
Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK
Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier