Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Overhead Press

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - De Dual Axis Technology® biedt gebruikers de mogelijkheid moeiteloos te trainen met toestelgestuurde bewegingen of te schakelen naar meer geavanceerde, op de sporter afgestemde bewegingen
 - de platte scapulaire greep maakt het toestel geschikt voor sporters met beperkte schoudermobiliteit
 - onafhankelijke armen zorgen voor een evenwichtige krachtontwikkeling en voegen afwisseling toe aan de training
 - het zitje met gasveerondersteuning is eenvoudig verstelbaar terwijl je zit en biedt verschillende lichaamstypen een comfortabel bewegingsbereik

Kenmerken

VARIATIE EN VEELZIJDIGHEID
Selecteer een bewegingspatroon of laat het toestel dit voor jou doen. De Dual Axis Technology® is een door Cybex gepatenteerd krachttrainingsmechanisme dat variatie en veelzijdigheid biedt voor de meest complete workout. Standaard toestellen met steekgewichten trainen spieren in een enkele richting die alleen door het toestel wordt bepaald. Dankzij onze unieke Dual Axis Technology® biedt de Eagle NX Chest Press de mogelijkheid om te trainen in het door het toestel bepaalde bewegingspatroon of om in een ander patroon te bewegen - een patroon dat volledig door de gebruiker wordt bepaald.

GEEN TWEE ARMEN ZIJN HETZELFDE
Cybex maakt gebruik van onafhankelijke bewegingen om elke arm naar behoefte te trainen. Wanneer één arm zwakker of geblesseerd is, bieden de krachttrainingstoestellen van Eagle NX de mogelijkheid om de training in evenwicht te brengen door de armen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Onafhankelijke beweging stimuleert symmetrische krachtontwikkeling en maakt ook unilaterale, bilaterale, afwisselende of snelle wederzijdse training mogelijk.

ARMEN BEWEGEN ZOALS ZE HOREN TE BEWEGEN
We hebben de convergentiehoek aangepast en de weerstandsrichting gescheiden voor een veel progressievere en comfortabelere belasting van de schouder. Het convergerende bewegingspad van Eagle NX Overhead Press bootst de natuurlijke beweging van de menselijke armen na: omhoog en naar het midden, niet recht omhoog. De Eagle Overhead Press levert een completer bewegingsbereik op met constante torsie bij de schouder. Het toevoegen van de Dual Axis Technology® geeft een extra dimensie door de convergerende beweging uit te breiden met een bewegingsoptie die de gebruiker zelf bepaalt.

VEILIG VOELDE NOOIT ZO GOED
De Eagle NX Overhead Press is ontworpen om het extra gewicht van de duwende armeenheid contragewicht te bieden, zodat de gebruiker alleen het geselecteerde gewicht duwt. Overhead press-toestellen zijn doorgaans extreem zwaar en het gewicht van de duwende armeenheid bovenop het geselecteerde gewicht is vaak meer dan gebruikers met een mindere conditie kunnen tillen. De Eagle NX Overhead Press maximaliseert de veiligheid echter zelfs voor gebruikers met een mindere conditie.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES
Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET
Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK
Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier