Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Leg Extension

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - met het Range Limiting Device kunnen sporters de meest comfortabele startpositie instellen en is het weerstandsprofiel altijd op de sporter afgestemd
 - het innovatieve ontwerp van het variabele tibiakussen biedt moeiteloze positionering en levert meer comfort en stabiliteit op
 - het rugkussen kan zittend met één hand worden aangepast en in een hoek van 100° worden gekanteld om spanning op de hamstring te verminderen

Kenmerken

SPIERSPANNING ZONDER BLESSURES
Alle krachttraining is een toepassing van spierspanning. Cybex ontwerpt producten die de juiste hoeveelheid spierspanning toepassen om het gewenste trainingseffect te bereiken, maar doet het op een manier die de kans op blessures verkleint. Dit is het geval met het veelgeprezen Cybex Range Limiting Device (RLD).

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN
Het innovatieve ontwerp van het variabele tibiakussen biedt moeiteloze positionering en levert meer comfort en stabiliteit op. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is de benen achter het kussen plaatsen en duwen.

ZACHT VOOR DE SCHENEN
Met de compenserende arm kan het tibiakussen worden aangepast zonder dat dit de beginhoek van de knie beïnvloedt. De combinatie met het juiste draaipunt maakt het mogelijk een plat kussen te gebruiken voor minder druk op het scheenbeen.

VERMINDERT SPANNING OP DE HAMSTRING
Het schuine rugkussen (hoek van 100 graden tussen zitje en rugleuning) is breder dan dat op de meeste leg extension-toestellen en is ontworpen om spanning op de hamstring te verminderen.

AANPASSEN ZONDER OPSTAAN
Dankzij de combinatie van de viervoudige koppeling van Eagle NX en de gasveerondersteuning kan de rugleuning worden versteld, zonder dat de sporter van het toestel hoeft op te staan. Met de positie-indicatoren kunnen gebruikers hun positie op het toestel telkens opnieuw perfect instellen.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES
Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET
Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK
Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier