Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Chest Press

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - de Dual Axis Technology® biedt gebruikers de mogelijkheid moeiteloos te trainen met door het toestel bepaalde bewegingen of vooruitgang te boeken met meer geavanceerde, op de sporter afgestemde bewegingen - het zit- en rugkussen met gasveerondersteuning zijn eenvoudig verstelbaar terwijl je zit en bieden verschillende lichaamstypen een comfortabel bewegingsbereik

Kenmerken

VARIATIE EN VEELZIJDIGHEID Selecteer een bewegingspatroon of laat het toestel dit voor jou doen. De Dual Axis Technology® is een door Cybex gepatenteerd krachttrainingsmechanisme dat variatie en veelzijdigheid biedt voor de meest complete workout. Standaard toestellen met steekgewichten trainen spieren in een enkele richting die alleen door het toestel wordt bepaald. Dankzij onze unieke Dual Axis Technology® biedt de Eagle NX Chest Press de mogelijkheid om te trainen in het door het toestel bepaalde bewegingspatroon of om in een ander patroon te bewegen - een patroon dat volledig door de gebruiker wordt bepaald.

GEEN TWEE ARMEN ZIJN HETZELFDE Cybex maakt gebruik van onafhankelijke bewegingen om elke arm naar behoefte te trainen. Wanneer één arm zwakker of geblesseerd is, bieden de krachttrainingstoestellen van Eagle NX de mogelijkheid om de training in evenwicht te brengen door de armen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Onafhankelijke beweging stimuleert symmetrische krachtontwikkeling en maakt ook unilaterale, bilaterale, afwisselende of snelle wederzijdse training mogelijk.

ARMEN BEWEGEN ZOALS ZE HOREN TE BEWEGEN Het convergerende bewegingspad van Eagle NX Chest Press bootst de natuurlijke beweging van de menselijke armen na; vooruit en naar het midden, niet recht vooruit. De Eagle NX Chest Press biedt een completer bewegingsbereik met constante torsie bij de schouder. Het toevoegen van Cybex Dual Axis Technology® geeft een extra dimensie door de convergerende beweging te verbeteren met een beweging die de sporter zelf bepaalt.

VEILIG VOELDE NOOIT ZO GOED Het unieke Cybex-ontwerp voor aanpassing van de startpositie zorgt ervoor dat het vooraf ingestelde bewegingsbereik nooit wordt overschreden en dat de machine perfect op de gebruiker aansluit. In tegenstelling tot veel andere chest press-toestellen gebruikt Eagle geen voetbediening om de armen in de juiste positie te brengen en met de oefening te beginnen. Met Eagle NX past de rugleuning zich aan de comfortabele startpositie aan, waardoor de veiligheid niet in het geding komt mochten de spieren verslappen en de oefening gestopt moet worden voordat de voeten weer op de voetplaat kunnen stappen. Door het rugkussen te verstellen passen grote en kleine sporters perfect ten opzichte van toestellen met een verstelbare arm. In het laatste geval worden langere sporters in een smalle positie gedwongen en kleinere sporters in een bredere dan ideaal voor ze is.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier