Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Eagle NX

Eagle NX Abdominal

GERESTYLED. VERFIJND. HERUITGEVONDEN.

Eagle stond altijd al voor de standaard voor uitmuntendheid op het gebied van krachttoestellen. Nu herdefiniëren we wat het betekent om de beste te zijn met verfijnde bewegingen, gerestylede esthetiek en opnieuw uitgevonden gebruikersfuncties. De Eagle NX-serie bestaat uit vijftien premium en unieke krachttrainingstoestellen die zijn ontworpen om je fitnessfaciliteit en trainingen baanbrekend te veranderen.

 - door het innovatieve ontwerp worden de buikspieren geïsoleerd en is er een comfortabel bewegingsbereik voor verschillende lichaamstypen
 - een contragewichtmechanisme compenseert het rompgewicht van de gebruiker voor een constantere belasting en een meer effectiviteit
 - gepatenteerde bekkenstabilisatie voorkomt activatie van de heupspier en de achterste voetsteunen bieden meer trainingsvariatie

Kenmerken

ECHT ANDERS
Geen enkele concurrent die ook maar in de buurt komt. Dit unieke, gepatenteerde en innovatieve Cybex-ontwerp voor krachttraining isoleert de buikspieren op een manier waarop andere toestellen dat niet kunnen. Omdat beweging van de heupflexoren, armen en schouders door het ontwerp worden ontzien, is de oefening volledig gericht op de buikspieren. Dankzij de gemakkelijke toegang zonder beperkende kussens is de Eagle NX Abdominal een van de populairste items in de sportschool.

VOLLEDIG BEWEGINGSBEREIK
Het unieke bewegingspatroon en contragewichtsysteem compenseren de massa van het bovenlichaam, zodat de gebruiker effectievere weerstand krijgt in het volledige bewegingsbereik. Daarnaast bevat het heupkussen een gebogen lendegedeelte om het volledige bewegingsbereik te bevorderen, beginnend bij de extensie. Dankzij het ontwerp (patent is aangevraagd) is een bewegingsbereik voor echte buiging van de wervelkolom mogelijk, inclusief extensie die verder gaat dan neutraal.

GEMAKKELIJK VERSTELLEN
De verstelbare voetenstang met gasveerondersteuning is geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes en kan eenvoudig worden versteld vanuit de zitpositie.

MEER BEWEGINGEN VOOR MEER MENSEN
Gebruik één arm tegelijk om je te concentreren op de schuine spieren, til je benen op terwijl je de crunch uitvoert of profiteer van de nieuwe achterste voetsteunen om de buikspieren op een heel andere manier aan te pakken.

Gebruikersgemakken

INFORMATIEVE BORDJES
Bekijk de juiste instelling, beweging en spieren die je ermee traint. QR-codes bieden toegang tot video's die de juiste houding en meerdere opties stapsgewijs demonstreren.

HOUDER VOOR SMARTPHONE/TABLET
Je mobiele apparaat zit stevig vast met onze verstelbare klem, ontworpen voor alle smartphones en tablets. Gewoon vastklemmen en gaan.

HOUDER VOOR BIDON/HANDDOEK
Houd je water en handdoek bij de hand met onze handige bidon- en handdoekhouder, standaard op elk Eagle NX-toestel.

Geef het een persoonlijke uitstraling met

kleuropties

Stem het kleurenschema af op uw fitnessfaciliteit en de intensiteit van uw trainingen.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier