Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Console

Cybex 70T-console

De 70T-console heeft een levendig touchscreen van 16” met on-demand lessen gegeven door instructeurs, en daarnaast meeslepend entertainment voor de sporter, waaronder streaming apps, surfen op internet, geïntegreerde tv, games en verbinding met de sporter via Bluetooth en NFC. Het biedt sporters entertainment en houdt ze betrokken dankzij de nieuwste fitnesstechnologie.

Met digitaal beheer via draadloze verbinding en de Halo Fitness Cloud heb je toegang tot directe informatie over het toestelgebruik, inzichten in sportertrends, servicemeldingen, software-updates en meer.

Sporters kunnen met hun Apple Watch® en Samsung Galaxy Watch® verbinding maken met de 70T-console om belangrijke statistieken zoals hartslag, snelheid en calorieën bij te houden.

70T loopbandconsole met LFOD afgebeeld

Life Fitness on demand

Verbeter je cardio-ervaring met trainingen onder leiding van een instructeur, die on-demand beschikbaar zijn op verbonden Cybex 70T-consoles. Kies uit een breed scala aan moeilijkheidsniveaus en programma’s onder leiding van een divers team van instructeurs.

70T-console Pluto voor loopband

Pluto TV

Pluto TV biedt gemakkelijke toegang tot binge-waardige tv, topfilms, het laatste nieuws, live sport en meer op alle verbonden Cybex 70T-consoles.

70T-loopband-console-dashboard

Performance Run

Met de Performance Run-weergave op onze loopbanden kunnen sporters gemakkelijk gebruikmaken van intervaltrainingen. Eén keer het scherm aanraken is voldoende om de snelheid en helling te veranderen. Aan te passen via Halo.Fitness.

myzone-50-50-image

Myzone-integratie

Sporters kunnen via Bluetooth® hun Myzone-hartslagmeting koppelen om hun Myzone-kleurzone en MEPs tijdens de training in realtime te bekijken.

Technical Specifications

RaketaMari_2017_051
Stelt u zich uw trainingsfaciliteit opnieuw voor

Transformaties van faciliteiten

Ontdek hoe Life Fitness fitnessfaciliteiten transformeert om onvergetelijke ervaringen voor uw sporters te creëren.
Fitfair2019 - 20191122 - WF2_8495 (2)
LIFE FITNESS ACADEMY

Baanbrekend onderwijs

Uitzonderlijk gestandaardiseerde producten voor fitnessonderwijs, waaronder live, webgebaseerd en on-demand leren.
Titanium-PCS-Treadmill-in-Room-sideview-7268_mr

Op zoek naar producten voor thuis?

Vind ze hier