Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
8
ONTDEK OPNIEUW WAT ECHT BELANGRIJK IS

Cybex

We zijn zeer toegewijd aan echte resultaten en betekenisvolle innovaties op basis van wetenschappelijk inzicht en het onvermoeibare streven naar fitnessperfectie.
Optimale resultaten

Toewijding aan sportwetenschap

Cybex biedt een wetenschappelijke basis voor de ontwikkeling van fitnessapparaten. Cybex is innovatief in ontwerp, duurzaam in structuur en biomechanisch correct.
HR_1543_FvdB_20200109

Optimale resultaten

Toewijding aan sportwetenschap

Het Cybex onderzoeksinstituut is toonaangevend in de fitnessbranche en door een wetenschappelijke basis te bieden voor de ontwikkeling van fitnesstoestellen. Met meer dan 90 patenten, is Cybex-apparatuur innovatief in ontwerp, duurzaam in constructie en gebouwd om biomechanisch correct te zijn.

Kinext_04s

Uitmuntendheid in productie

Ervaring en toegewijd personeel

Al meer dan 40 jaar zet ons ervaren team van ontwerpers en ingenieurs zich in om echte wetenschappelijke resultaten en betekenisvolle innovaties te bereiken, allemaal in het streven naar fitnessperfectie. Cybex-producten worden ontworpen en geproduceerd in een ultramoderne productiefaciliteit in de VS en verkocht aan 90 landen over de hele wereld.

LF_YMCA_Final_GMP 190410(3 of 29)

Gebouwd om de afstand te overbruggen

Trainingen omzetten in ervaringen.

Cybex produceert de grootste selectie van krachttrainingstoestellen in de branche, met onder meer steekgewichten, plate loaded, losse gewichten en Big Iron. De cardio-portfolio omvat een volledige lijn loopbanden en fietsen, plus de revolutionaire Arc Trainer. Cybex blijft nieuwe producten introduceren die het erfgoed van de sportwetenschap van het bedrijf weerspiegelen en biedt meer dan 175 fitnessapparaten.

SantaMonika_07

Diverse marktsegmenten bedienen

Ontworpen om te presteren

Cybex ontwerpt voor klanten die waarde hechten aan prestaties en resultaten, en voorziet in de behoeften van verschillende marktsegmenten zoals fitnessclubs, YMCA's/JCC's, sportteams, hogescholen, militairen, countryclubs en fitnessfaciliteiten op de werkplek. De kracht van het merk Cybex maakt het ook aantrekkelijk voor gebruik in hotels en spa's, maar ook voor luxe fitnessruimtes thuis.

CybexIon11

Nauwkeurige bewegingen. Doelgericht ontwerp.

Cybex Ion-serie

Maak kennis met onze nieuwe serie Cybex-toestellen met steekgewichten. Gemaakt met deskundig ontworpen weerstandsystemen en beweegt op een manier die bijdraagt aan een soepel en natuurlijk gevoel voor de sporters. Een aantrekkelijk, onopvallend ontwerp biedt gebruikers intuïtieve functionaliteit. De serie ruimtebesparende apparatuur heeft een opvallend en consistent ontwerp dat elke fitnessfaciliteit er beter uit laat zien.


Toestellen bekijken