Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ExercisersOnIngegrityFamilyWithSL-2 (1)
Vernieuwde LED

SL-console

De SL-console biedt een intuïtieve cardio-ervaring in combinatie met de digitale verbinding met fitness-apps en draagbare apparatuur die sporters verwachten.

Vernieuwde LED

LED-consoles hoeven niet zomaar een product te zijn. Geavanceerde interactie met sporters zoals de compatibiliteit met Apple Watch® en Bluetooth®-verbindingen zijn in de SL-console ingebouwd.
IntegrityTreadmillWithSLAndAttachableTV

Attachable TV

Verbeter de sportervaring met entertainment van een attachable tv. Volume- en kanaalbediening zijn geïntegreerd in de console voor gemakkelijke toegang.
WomanRunningOnIntegrityTreadmillWithSL-withAirPods

De waarde van connectiviteit

Bluetooth®, ANT+ en NFC zorgen voor verbinding met draagbare apparatuur, hoofdtelefoons, hartslagbanden en meer. Met deze geavanceerde consoletechnologie kunnen sporters trainen zoals zij dat willen.

Compatibel met Apple Watch

Draagbare technologie staat sinds 2016 bovenaan de jaarlijkse lijst met topfitnesstrends van het American College of Sports Medicine.
Apple Watch® maakt automatisch verbinding met Life Fitness-toestellen zodat sporters belangrijke gegevens zoals hartslag, snelheid en calorieën kunnen bijhouden.
ManOnIntegrityArcWithSL

Arc Trainer workouts

15 totale workouts. Sporters kunnen de Arc Trainer gebruiken voor een totale lichaamstraining of zich richten op het onderlichaam met beengerichte opties, waaronder Glute Camp-, Strength Burst- en Total Leg-trainingen.

ManOnIntegrityUprightWithSL

Fietstrainingen

17 totale workouts. Sporters hebben variatie in de snelheid van de pedalen met vier verschillende populaire heuveltrainingen, evenals Constant vermogen en Adaptief vermogen.

WomanOnIntegrityCrossTrainerWithSLConsole

Cross-trainer workouts

18 totale workouts. De opties Constant vermogen en Adaptief vermogen, evenals de opties Hoge intensiteit en Uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat de workouts op de cross-trainer geen sleur worden.

IntegrityPowermillWithSL

PowerMill Trainer-workouts

17 totale workouts. Elevation doelgerichte trainingen zorgen ervoor dat sporters van hun pijngrens worden afgeleid en zo hoog mogelijk kunnen klimmen.

WomanOnIntegrityTreadmillWithSLConsole

Workouts met loopband

22 totale workouts. Hoogtepunten zijn onder meer Hoge intensiteit en Uithoudingsvermogen om hardlopers te helpen hun snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Sporters kunnen zichzelf ook uitdagen met acht verschillende conditietests, waaronder test die door het leger, de marine en de luchtmacht worden gebruikt.