Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
gym-turkey-v3club-feat-circuit-series-selectorized-h1
Toegankelijke training met gewichten

Circuit-serie

Krachttraining voor mensen die net zijn begonnen met fitness of die op zoek zijn naar een uitdagende en effectieve circuittraining.
circut_TR GYMOTION (51)

Snelle overgangen

Weerstandsregelaars met drukknop

De drukknoppen voor weerstandsregeling zijn handig gepositioneerd, zodat gebruikers tijdens circuittraining snel van weerstand kunnen wisselen. Ze zijn minder intimiderend voor nieuwe sporters dan traditionele pinsystemen.

TC-10Push-CPH_mr

Superieure techniek

Lifeband Resistance-systeem

Onze gepatenteerde technologie biedt een soepel en consistent weerstandsprofiel, ongeacht de bewegingssnelheid. Weerstandsniveaus zijn gecorreleerd over de hele serie. Als een gebruiker graag traint op niveau 10 op een toestel, is de kans groot dat hij op alle cicuittoestellen op niveau 10 zal trainen.

Fairfield-weightroom-950x400

Ik werk graag met mensen die ik ken en vertrouw. Ik moet weten dat ze er zijn wanneer ik ze nodig heb, en Hammer Strength heeft dat echt voor me gedaan.

Nick Kolb, Fairfield University, Directeur Sportprestaties
Elevation_Treadmills_Aerial_Models_1297_mr
Gebouwd om lang mee te gaan

Loopbanden

Onze loopbanden voor commerciële sportscholen verminderen de belasting van de gewrichten, bieden effectieve cardiotrainingen en bieden entertainment voor...
Halo-BG
Halo Fitness Cloud

Faciliteits management

Het managen van uw fitnessfaciliteit is eenvoudiger met deze uitgebreide digitale tool. Halo biedt inzicht in het gebruik van toestellen en het gedrag van sporters. Het maakt ook perfecte software-updates, instellingen voor toestellen in de hele faciliteit en servicemeldingen mogelijk.