Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
ICG-bikes-YMCA-2_mr

YMCA

We delen het doel om alle mensen te helpen een gezonder leven te leiden. Life Fitness gelooft in de kracht van gezondheid en welzijn en kent de beste toestellen om iedere YMCA een anker in de wijk te maken.

Verbetering van de ledenervaring

Productselectie + technische hulp + alles wat je nodig hebt om een levensveranderende fitnesservaring te creëren
LifeFitness-Synrgy360-SGT-YMCA
Oplossingen voor apparatuur

Eersteklas producten

De Life Fitness merkenfamilie biedt uw leden de beste toestellen ter wereld en transformeert uw ruimte in een fitnessruimte die ze willen gebruiken.
Layout-AERIAL
Oplossingen voor de ruimte

Indeling en ontwerp

Ons team van ontwerpspecialisten combineert vakkundig ruimtes en apparatuur om op maat gemaakte ervaringen te creëren die voldoen aan uw unieke zakelijke...
LFconnect-Protect-Service-Young-Man-on-Computer-DX13751_mr
Serviceoplossingen

Klantenondersteuning

Ons technische ondersteuningsteam en onze technici zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service en het minimaliseren van uitvaltijd van...
De Life Fitness-merkenfamilie is uniek gepositioneerd om een ruimte uit te rusten die toegankelijk is voor alle YMCA-leden

Ondersteunen van de vele sporters van Y

Integrity-Cross-Trainer-Group-Gym-Shot-0950_mr

Algemene beoefenaars

De algemene sporterspopulatie verwacht een verscheidenheid aan fitnesstoestellen, variërend van cardio tot kracht bij het binnenlopen van een fitnessfaciliteit. Elke fitnessfaciliteit kan een ervaring creëren die is afgestemd op hun sporters door te kiezen uit de grootste productportfolio in de fitnessindustrie.

Signature_Series_Linear_Leg_Press_Model_2129_mr

Prestaties

Voor atleten en/of degenen die trainen als een sporter, heeft het merk Hammer Strength een onbeperkte configuratie van racks en rigs voor de high-performance sporters. Olympische en prestatiegerichte krachttraining kan ook worden opgenomen in groepstraining of een intervaltrainingsprogramma met hoge intensiteit.

Integrity-Treadmill-woman-laughing-at-something-in-distance-0749_mr

Jeugd

Voor sporters die op de fitnessvloer komen, lijkt ons intuïtieve touchscreen cardiotoestel een verlengstuk van persoonlijke apparaten. De grote verscheidenheid aan functionele trainingsapparatuur kan sporten leuk en spannend maken om jongere sporters betrokken te houden.

Facility-Scene-Older-Exercisers-Standing-Trainer-117_mr

Actieve oudere volwassenen

De veranderende behoeften van actieve oudere volwassenen kunnen worden opgelost met onze grote verscheidenheid aan apparatuur met een lage impact en toegankelijkheid. Van liggende steppers tot rolstoeltoegankelijke stukken, SCIFIT-apparatuur biedt vele opties voor deze sporters.

SCIFIT-Product-Line-YMCA_mr

Sporters met een handicap

Met de combinatie van Cybex- en SCIFIT-producten kunnen eigenaars van faciliteiten diensten leveren aan een breed scala van gebruikers en voldoen aan de behoeften van de sporters met cognitieve, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen.

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELDEN