Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
9Lijnhqk
Fitnessvoorzieningen

Huisvesting voor meerdere gezinnen

Laat Life Fitness een luxe ruimte ontwerpen die toekomstige bewoners aantrekt en bestaande huurders laat weten dat u hun welzijn waardeert.

Nieuwe bewoners aantrekken en behouden

Een wellnessgemeenschap van de grond af opbouwen
Oplossingen voor apparatuur

EERSTEKLAS PRODUCTEN

Life Fitness en Hammer Strength verbinden uw bewoners met de beste toestellen ter wereld en transformeren uw ruimte in een fitnessruimte die ze willen gebruiken.
Oplossingen voor de ruimte

INDELING EN ONTWERP

Ons team van ontwerpspecialisten combineert vakkundig ruimtes en apparatuur om op maat gemaakte ervaringen te creëren die voldoen aan uw unieke zakelijke...
Serviceoplossingen

KLANTENONDERSTEUNING

Ons technische ondersteuningsteam en onze technici zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service en het minimaliseren van uitvaltijd van...
SAR_in_Room_Models_2248_mr

Geavanceerde apparatuur die niet intimideert

Aantrekkingskracht met luxe uitstraling

Life Fitness bouwt aangepaste oplossingen die de bewoners van uw gemeenschap tevreden houden en nieuwe aantrekken dankzij productkwaliteit en aantrekkelijk ontwerp.

Elevation_Cardio_Row_of_Models_1243_mr

vergroot de betrokkenheid

Creëer een sociale fitnesservaring

Life Fitness helpt u bij het creëren van een fitnessvoorziening die geschikt is voor gasten van elke leeftijd en elk fitnessniveau. We adviseren een gemengde sportschool die niet alleen een grote verscheidenheid aan mogelijkheden biedt, maar ook diepgang in fitnessproducten die uitnodigend is voor beginners en ervaren gebruikers. Het is belangrijk dat iedere bewoner zich deel voelt van een gemeenschap.

Unieke ervaringen creëren voor bewoners 1

Vergroot de betrokkenheid

Creëer unieke ervaringen

Bewoners motiveren en betrekken met producten, inhoud en programma's van Life Fitness. Bewoners kunnen hun doelen bereiken door deel te nemen aan een van onze vele fitnesslessen op aanvraag of door gebruik te maken van digital coach voor trainingen van de dag. Breng een grotere groep samen via onze LFX-modules om de ultieme gebruikerservaring te creëren.

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELDEN

Geïnteresseerd in meer informatie?

Privacy Statement *