Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Hospitality Hero Image

Horeca

Life Fitness begrijpt de behoeften van zowel onafhankelijke hotels als internationale ketens. We helpen de standaarden van het fitnessclubmerk te definiëren en verhogen de klanttevredenheid terwijl we dit doen.

HUN VERBLIJF VERLENGEN

Stel een wellness-ervaring samen
Oplossingen voor apparatuur

EERSTEKLAS PRODUCTEN

Life Fitness en Hammer Strength verbinden uw gasten met de beste toestellen ter wereld en transformeren uw ruimte in een fitnessruimte die ze willen gebruiken.
Oplossingen voor de ruimte

INDELING EN ONTWERP

Ons team van ontwerpspecialisten combineert vakkundig ruimtes en apparatuur om op maat gemaakte ervaringen te creëren die voldoen aan uw unieke zakelijke...
Serviceoplossingen

KLANTENSERVICE

Ons technische ondersteuningsteam en onze technici zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service en het minimaliseren van uitvaltijd van...
Horeca-oplossingen

De gastervaring verbeteren

Aantrekkelijk voor wellnessreizigers

Ga verder dan het fitnesscentrum

Aantrekkelijk voor wellnessreizigers

De groeiende populariteit van wellness-toerisme biedt een gouden kans voor de horeca. Life Fitness zal een wellness-ervaring creëren die zich uitstrekt langs uw fitnesscentrum naar alle gebieden van uw woning. Beschouw ons als uw fitness- en wellnessconciërge.

Cycling-Spin Room - Hospitality

Faciliteitsontwerp en lay-out

Creëer een ruimte die inspireert

De sfeer van uw fitnessruimte mag nooit een bijzaak zijn. Hoogwaardig ontwerp en stijl maken het een onderdeel van het hotel om te pronken. Life Fitness ontwerpt een ruimte die uw gasten helpt geïnspireerd te blijven, ongeacht de grootte van uw ruimte.

Have what guests want2-hospitality

Verbeter de ervaring

Heb wat gasten willen

Fitnessproducten en merken reizen mee met hun klanten. Nu routines voor veel mensen een dagelijkse levensstijl worden, volgen producten en merken gasten op hun reizen om hen te helpen deze routines voort te zetten, waar ze ook zijn.

Hotel Room Fitness 1

Toegankelijkheid

Ontmoet gasten op elk niveau tijdens hun fitnessreis

Life Fitness biedt de perfecte mix van apparatuur om gasten tevreden en betrokken te houden. Met de grootste portfolio van producten in de fitnessindustrie voldoen we aan de wensen van uw gasten op elk niveau tijdens hun fitnessreis, terwijl we voldoen aan uw merknormen.

Male-selecting-LFOD-while-wearing-Samsung-Watch-0401_mr

Connectiviteit en Inhoud

Bied een platform om te activeren

Fitness-apps, wearables en evoluerende digitale technologie verbeteren de ervaring van de sporter. Het bijhouden van trainingen, training op aanvraag en dagelijkse trainingssuggesties zijn belangrijk voor gasten die hun wellnessreis tijdens hun verblijf willen voortzetten.

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELDEN

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Life Fitness

Bedankt dat u contact hebt opgenomen met Life Fitness. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op.