Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.

VERBETER DE GASTERVARING

Life Fitness werkt samen met internationale hospitality-ketens, boetiekhotels en premium resorts om in alle accommodaties een heerlijke wellbeing experience aan gasten te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van premium fitnessapparatuur, ruimte-indeling en ontwerpadvies, en klantenservice met expertise in hospitality.

DIT IS Life Fitness Hospitality

FOCUS OP GEZONDHEID EN WELLBEING

Een tevreden gast is 14% meer geneigd hetzelfde hotel te boeken voor toekomstige reizen. Een focus op gezondheid en wellbeing kan bijdragen aan positieve...
Hospitality Stats Background
Oplossingen voor de ruimte

43%

VAN DE REIZIGERS IS VAN PLAN OM TE GAAN SPORTEN IN HUN HOTEL

(Bron: Cornell Center for Hospitality Research)
Hospitality Stats Background
Serviceoplossingen

78%

VAN DE REIZIGERS IS ZEER BEREID OM TE BETALEN VOOR PERSOONLIJKE TRAININGSRUIMTES IN HOTELS

(Bron:
LifeFitness & Qualtrics)
Hospitality Stats Background
OPLOSSINGEN VOOR APPARATUUR

48%

MEER IN GEMIDDELDE INKOMSTEN PER KAMER IN VERGELIJKING MET HOTELS MET WEINIG WELLNESSACTIVITEITEN

(Bron: RLA Global Wellness 2020)
Horeca-oplossingen

De gastervaring verbeteren

Have what guests want2-hospitality

Verbeter de ervaring

Heb wat gasten willen

Fitnessproducten en merken reizen mee met hun klanten. Nu routines voor veel mensen een dagelijkse levensstijl worden, volgen producten en merken gasten op hun reizen om hen te helpen deze routines voort te zetten, waar ze ook zijn.

Hotel Room Fitness 1

Toegankelijkheid

Ontmoet gasten op elk niveau tijdens hun fitnessreis

Life Fitness biedt de perfecte mix van apparatuur om gasten tevreden en betrokken te houden. Met de grootste portfolio van producten in de fitnessindustrie voldoen we aan de wensen van uw gasten op elk niveau tijdens hun fitnessreis, terwijl we voldoen aan uw merknormen.

Aantrekkelijk voor wellnessreizigers

Ga verder dan het fitnesscentrum

Aantrekkelijk voor wellnessreizigers

De groeiende populariteit van wellness-toerisme biedt een gouden kans voor de horeca. Life Fitness zal een wellness-ervaring creëren die zich uitstrekt langs uw fitnesscentrum naar alle gebieden van uw woning. Beschouw ons als uw fitness- en wellnessconciërge.

Cycling-Spin Room - Hospitality

Faciliteitsontwerp en lay-out

Creëer een ruimte die inspireert

De sfeer van uw fitnessruimte mag nooit een bijzaak zijn. Hoogwaardig ontwerp en stijl maken het een onderdeel van het hotel om te pronken. Life Fitness ontwerpt een ruimte die uw gasten helpt geïnspireerd te blijven, ongeacht de grootte van uw ruimte.

Male-selecting-LFOD-while-wearing-Samsung-Watch-0401_mr

Connectiviteit en Inhoud

Bied een platform om te activeren

Fitness-apps, wearables en evoluerende digitale technologie verbeteren de ervaring van de sporter. Het bijhouden van trainingen, training op aanvraag en dagelijkse trainingssuggesties zijn belangrijk voor gasten die hun wellnessreis tijdens hun verblijf willen voortzetten.

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELDEN

eymnc2bijv.jpeg

"WE HEBBEN EEN ABSOLUTE OBSESSIE VOOR PERFECTIE EN LIETEN ONS INSPIREREN DOOR DE BESTE PLEKKEN OVER DE HELE WERELD. WE WILDEN DINGEN BIEDEN DIE MENSEN IN GEEN ENKEL HOTEL ZOUDEN VERWACHTEN EN STREVEN ERNAAR GRENZEN TE VERLEGGEN VAN EEN VERRASSENDE REIS - EEN ERVARING DIE ALTIJD IN ONTWIKKELING IS. LIFE FITNESS-PRODUCTEN VOLDOEN AAN AL DEZE EISEN. WE HADDEN NIET ALLEEN HET TECHNISCHE PRODUCT, WE HADDEN IETS DAT BIJNA OP MAAT WAS GEMAAKT VOOR ONZE SPECIFIEKE FITNESSRUIMTE.”

Richard Sykes, algemeen directeur van Grantley Hall - Ripon, Engeland

Geïnteresseerd in meer informatie?

Privacy Statement *