Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Hero Image - Cardio Consoles
VERBETER DE TRAININGSERVARING VAN JE LEDEN

Premium oplossingen voor fitness clubs

Life Fitness heeft tientallen jaren ervaring met alle soorten fitness clubs en studio's over de hele wereld, van luxe studio's tot grote, commerciële sportscholen. Wij leveren je de innovatieve, unieke trainingservaringen die je leden verwachten - dankzij het meest uitgebreide portfolio van de hele fitnessbranche.
JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

WE ONTWIKKELEN SAMENWERKINGEN DOOR WAARDE TOE TE VOEGEN VIA INSPIRATIE, EDUCATIE EN CO-CREATIE

Oktopus_3

Werf nieuwe leden

Creëer trainingservaringen waar mensen graag voor terug komen.
Oktopus_1

Behoud van je huidige leden

Concentreer je op de behoeften van je leden en houd ze gemotiveerd en actief.
Oktopus_5

Verbeter je operationele efficiëntie

Ontdek oplossingen die een bijdrage leveren aan de efficiëntie van je dagelijkse werkzaamheden.
Oktopus_4

Creëer nieuwe omzetbronnen

Haal meer uit je fitnessapparatuur door extra inkomstenstromen te genereren uit je bestaande leden.
VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VOOR UNIEKE ERVARINGEN

TRAININGSOPLOSSINGEN VOOR FITNESS CLUBS

Health Club - LFOD - 50:50

INDIVIDUELE TRAININGEN

Individuele training is het belangrijkste concept van elke fitness studio. Traditionele, individuele trainingsmogelijkheden zijn wereldwijd nog steeds geliefd. Denk hierbij aan cardio- en krachttraining en functionele workouts. Ontdek hoe het veelzijdige aanbod van Life Fitness ervoor kan zorgen dat je aan de behoeften van je leden kunt voldoen.

Health Club - ICG - 50:50

GROEPSTRAININGEN

Zoals het spreekwoord luidt: alleen ga je sneller, samen kom je verder. Mensen zijn sociale wezens en 66% van de sporters traint het liefste samen met anderen. Zeker voor jongere generaties is fitness vaak een sociale activiteit, die ze delen met vrienden. Een samenwerking met Life Fitness stelt je in staat om je sporters de optimale ervaring te bieden met groepstrainingen - of het nu gaat om flexibiliteit, hoge intensiteit, cardio- of krachttraining. Als je nieuwsgierig bent naar de best mogelijke groepstrainingen, laat je dan eens inspireren door onze ICG-studio's.

Health Club - OHS Box - 50:50

KLEINSCHALIGE GROEPSTRAININGEN VOOR EEN COMMUNITYGEVOEL

Met een kleine, maar exclusief op maat gemaakte boetiekstudio-ervaring bouw je je eigen community en genereer je tegelijkertijd extra inkomsten. Met Life Fitness kan je veelzijdige trainingsruimtes voor kleine groepen inrichten, ongeacht de grootte van je locatie. Zo lever je je leden de juiste intensiteit, focus en resultaten op weg naar hun doelen. En daar komen ze graag voor terug.

Health Club - PT - 50:50

PERSONAL TRAINING: EEN EXCLUSIEVE BELEVENIS

Steeds meer mensen besteden aandacht aan hun welzijn en hun lichamelijke conditie. Met personal training bied je je leden een luxe ervaring: planning en begeleiding op weg naar hun persoonlijke doelen. Met een aparte ruimte voor personal training kan je inspelen op deze groeiende vraag naar unieke ervaringen op maat. Dit verhoogt niet alleen de tevredenheid van je leden - het zorgt ook voor extra inkomsten.

Health Club - Performance - 50:50

PRESTATIEGERICHTE TRAININGEN

Met apparatuur van Life Fitness Family of Brands bied je professionele fitnessapparatuur aan leden die op zoek zijn naar optimale performance. Onze toestellen van Life Fitness, Hammer Strength en andere merken zijn speciaal ontworpen en gebouwd voor de meest veeleisende atleten.

LAAT JE INSPIREREN

SHOWCASES VAN KLANTEN

TR GYMOTION (51)

"WE ZORGEN ERVOOR DAT ONZE LEDEN HUN DOELEN KUNNEN BEHALEN MET EEN RESULTAATGERICHTE AANPAK EN VERSCHILLENDE TRAININGSPROGRAMMA'S. MENSEN HEBBEN MEER INTERESSE IN ONZE CLUB DANKZIJ DE SAMENWERKING MET LIFE FITNESS, DE KWALITEIT VAN ONZE APPARATUUR EN DE MERKREPUTATIE."

Gymmotion - Istanbul, Turkije