Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
MarketPage-Golf-Titlest-CableMotion-L

Golf & Country Clubs

Golfclubs staan bekend om hun prestige, ernst en groene velden en begrijpen het belang van het uitbreiden van hun bereik buiten de fairways en naar fitness.

VERDER DENKEN IN FITNESS

Door een ingepaste sportschool toe te voegen blijven leden in de club wanneer ze niet op de baan zijn.
Oplossingen voor apparatuur

EERSTEKLAS PRODUCTEN

Life Fitness en Hammer Strength verbinden uw atleten met de beste trainingstoestellen en transformeren uw ruimte tot een fitnessruimte die ze met trots gebruiken.
Oplossingen voor de ruimte

INDELING EN ONTWERP

Ons team van ontwerpspecialisten combineert vakkundig ruimtes en apparatuur om op maat gemaakte ervaringen te creëren die voldoen aan uw unieke zakelijke...
Serviceoplossingen

KLANTENSERVICE

Ons technische ondersteuningsteam en onze technici zijn toegewijd aan het leveren van snelle en efficiënte service en het minimaliseren van uitvaltijd van...
Instructie van wereldklasse gecombineerd met fitness van wereldklasse
MarketPage-Golf-GFP-CableMotion-L

Leden aantrekken en behouden

Programma's op Pro-niveau

Als exclusieve leverancier van toestellen van het Titleist Performance Institute (TPI) begrijpt Life Fitness dat flexibiliteit, stabiliteit en kracht essentieel zijn bij het ondersteunen van golfers die hun spel willen verbeteren. Naast TPI onderwijzen, trainen en certificeren we fitness-, medische en golfprofessionals over de hele wereld om samen te werken met golfers van alle leeftijden.

Train-Plan-chatwithtrainer-phone-chatbubbles_mr

Digitale technologie

Training en praktijk

Het combineren van training met ons Life Fitness-technologieaanbod zorgt voor zinvolle interacties met golfers. Met Halo Fitness Cloud, een krachtige digitale tool, kunt u de voordelen van programma's uitbreiden en de communicatie tussen golfers en trainers verbeteren.

Golf-Room-Scene-SYNRGY360T-Male-Golfer-Swing-3436_mr

Resultaatgericht

Fitnesstoestellen die leveren

Uw trainers begrijpen de golfswing en ze vertrouwen op Life Fitness-toestellen om te helpen de prestaties op de golfbaan te verbeteren. Help uw leden hun golfscores te verlagen door te focussen op manieren om flexibiliteit, stabiliteit en kracht te verbeteren met Life Fitness-producten.

TommySYNRGY

Educatie

Life Fitness zet zich in om te leren van de beste in de industrie en ons inzicht te delen met onze klanten. Evenementen, zoals ons Life Fitness Golf Forum, brengen klanten samen om filosofieën te delen en deel te nemen aan demonstraties van wereldleiders op het gebied van golfprestaties.

LAAT U INSPIREREN

KLANTVOORBEELDEN

Het welzijn van leden verbeteren door middel van ultramoderne fitnessoplossingen
Integrity-Cross-Trainer-Group-Gym-Shot-0950_mr

Vergroot de betrokkenheid

Voorzieningen voor het hele jaar door

Verwacht dat de aanwezigheid van leden toeneemt zodra ze de club zien als hun sportschool die het hele jaar door geopend is. Door uw leden het hele jaar door meerwaarde te bieden met functies en activiteiten, wordt het gemakkelijker om nieuwe leden aan te trekken.

Elevation_Cardio_Row_of_Models_1243_mr

Creëer de ultieme ledenervaring

Bied de totale fitnesservaring die leden op elk niveau in hun wellnessreis tegemoet komt. De breedte van onze producten helpt leden betrokken te blijven bij de juiste mix van apparatuur om hun doelen te bereiken, terwijl onze programmering de gemeenschap onder leden opbouwt.

Geïnteresseerd in meer informatie?

Privacy Statement *