Go to main section Go to footer
This action will scroll the page to the content
Close dialog
Tooltip.
Girl-Stretching
Een oplossing voor elke fitnessfaciliteit en sporter

Video van de Life Fitness-merkenfamilie

We werken als één team

Kom bij onze familie

Original Lifecycle_0091_mr

Onze basis wordt gevormd door 50 jaar relaties, ervaringen en innovaties

Een geschiedenis van innovaties

We erkennen de waarde van vijf decennia leren en groeien. We weten ook dat snelle innovatie essentieel is om niet alleen uit te blinken, maar ook om verstoringen te veroorzaken. We zijn hier niet om de fitnessbranche te volgen. We zijn hier om het te leiden.

81026726_537647666723523_8333020684029943862_n

We nemen "inspirerende gezondere levens" serieus

Inspiratie

We zijn gedreven om zakelijk succes, veranderingen in levensstijl en persoonlijke transformaties te inspireren. We streven ernaar om onze partners hun potentieel te laten realiseren door middel van positieve resultaten. Het is onze verantwoordelijkheid om de klantervaring voortdurend te verbeteren, zodat de mensen en bedrijven waarmee we communiceren kunnen gedijen.

Girl-On-Tread-Need-Rights

Ons bedrijf wordt gedreven door menselijke verbinding

Authenticiteit

Een lege loopband is niet aantrekkelijk, maar als iemand er eenmaal op stapt, zijn de verhalen eindeloos. Ons doel is om mensen emotioneel te verbinden met hun fitnessreis, voel u geïnspireerd tijdens het hardlopen op een Life Fitness-loopband, gemotiveerd bij het gebruik van Hammer Strength-toestellen en energiek bij het gebruik van een Cybex Arc Trainer.

EBC_Life Fitness_SE3HD_Integrity_ Tread

Wij zijn een wereldwijd bedrijf dat inspiratie biedt in elke hoek van de wereld

Wereldwijd bereik

Ons bereik stopt niet bij onze wereldwijde voetafdruk. Dankzij ons uitgebreide productportfolio kunnen fitnessfaciliteiten en sporters de ideale ervaringen voor hen creëren. De breedte geeft ons de mogelijkheid om inclusief te zijn. En we hebben dat bereik uitgebreid naar digitale technologie, waardoor het nog gemakkelijker is om een band te vormen met degenen die streven naar een actieve levensstijl.

Brand-Elevation-Treadmill-Running-Detail_DX15623_mr

We zoeken leveranciers van wereldklasse om de succesvolle uitvoering van het Wimbledon-toernooi te ondersteunen. Life Fitness kon ons fitnesstoestellen van hoge kwaliteit en perfecte oplossingen bieden. De ondersteuning die we ontvingen was fantastisch. 

Andrew Ambrose, GM - All England Lawn Tennis Club